O nouă lovitură pentru concurenții „Casa iubirii”. Lorena și Laurențiu au încălcat regulamentul. Ce se va întâmpla cu ei

O nouă lovitură pentru concurenții „Casa iubirii”. Lorena și Laurențiu au încălcat regulamentul. Ce se va întâmpla cu ei
| Foto: wowbiz.ro

Patru concurenți din sezonul doi ai „Casei Iubirii” își vor afla mâine pedeapsa, după ce au încplcat regulamentul emisiunii. 

Nicio clipă de liniște în „Casa Iubirii”! După multe certuri și despărțiri ale cuplurilor, patru concurenți vor afla, în ediția de mâine, ce pedepse vor primi, după ce au încălcat regulamentul competiției matrimoniale. Lacrimile vor curge șiroaie din ochii fetelor, care nu își pot imagina cine sunt persoanele care nu au respectat regulile emisiunii.

Mâine, Andreea Mantea va veni în fața concurenților cu o veste șocantă! Moderatoarea emisiunii „Casa Iubirii” îi va anunța pe toți, fete și băieți, că unii dintre ei vor primi pedepse aspre, din cauza faptului că au încălcat regulamentul competiției matrimoniale, pe care îl știau încă de când au fost selectați pentru a veni în emisiune în căutarea jumătății lor.

Doi dintre cei patru concurenți vizați sunt Lorena și Laurențiu, cei care au intrat într-o cunoaștere de puțin timp, însă colegii lor se întreabă cine ar putea celelalte două persoane care le-au urmat exemplul și nu au respectat regulile. 

„Andreea Mantea: Regulamentul emisiunii a fost încălcat!

Radu: Nu cred așa ceva!

Andreea Mantea: Acum, haideți să aflăm vinovații!

Bianca: Doi parcă-s clari! Dar încă doi?!

Andreea Mantea: Lorena și Laurențiu sunt doi dintre ei! Cine credeți că sunt ceilalți doi?

Radu: George și Larisa!

George: Nu!

Bianca: Robert?!”, va fi discuția pe care o vor purta concurenții cu Andreea Mantea, în ediția de mâine a „Casei Iubirii”.

„Laurențiu: M-am îndrăgostit de Lorena! Mamă, că toate transpirațiile din lume m-au luat și nu știu dacă e bine ca i-am spus.

Andreea Mantea: Laurențiu, de ce ai ales să ne spui? Pentru că tu ești cel care ne-a spus(.n.red. despre încălcarea regulamentului)!”, va fi dialogul pe care Laurențiu îl va purta cu Andreea Mantea, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza