O femeie din Republica Moldova pretindea că este medic și marea buze în România, ilegal. De la cât pornea prețul unei intervenții

O femeie din Republica Moldova pretindea că este medic și marea buze în România, ilegal. De la cât pornea prețul unei intervenții
| Foto: facebook.com/lanamihai76

Serviciul Investigatii Criminale din Politia Capitalei s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul ca o femeie, care ar pretinde ca este medic, efectueaza interventii chirurgicale minim invazive in domeniul estetic.

Politistii de la Investigatii Criminale din Bucuresti si procurori de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2 au facut joi dimineata trei perchezitii in Bucuresti si judetul Constanta, intr-o cauza privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități.

Conform Ziare.com femeia se numeste Svetlana Serghei si isi spunea Dr. Lana. Femeia inchiriase cabinete medicale in care facea operatii estetice: marea buze, facea operatii de indreptare a nasului si chiar "reconfigura" profilulfacial.

Preturile interventiilor se ridicau la cateva sute de euro pentru marire de buze, in functie de acidul hialuronic folosit si de cantitate.

"Din datele si probele administrate in cauza a rezultat presupunerea rezonabila ca persoana in cauza, fara drept de libera practica pe teritoriul Romaniei, cu sprijinul unor alte persoane, ar fi inchiriat spatii de tip cabinet medical, in care efectua proceduri de microchirurgie estetica.

Persoanele urmeaza a fi conduse la audieri la sediul Serviciului Investigatii Criminale din Politia Capitalei.

De asemenea, vor fi audiate mai multe persoane care ar fi fost induse in eroare si astfel au solicitat si au fost supuse unor interventii de acest tip", se arata în comunicatul poliției Capitalei.

Comenteaza