Gabriela Cristea, probleme mari de sănătate! Vedeta a fost nevoită să meargă de urgență la spital

Gabriela Cristea, probleme mari de sănătate! Vedeta a fost nevoită să meargă de urgență la spital

Gabriela Cristea a fost nevoită să meargă la medic, după ce a făcut o alergie foarte urâtă.

Gabriela Cristea discută destul de des cu fanii ei de pe rețelele personale de socializare, iar de această dată le-a mărturisit că a fost nevoită să meargă de urgență la medic, după ce a făcut o alergie urâtă. 

„Dragilor, în ultima vreme m-ați întrebat, parcă anticipând, cum mai stau cu alergiile la produsele pentru unghii. Ei bine, am făcut o alergie foarte urâtă acum vreo lună și jumătate și am avut niște probleme foarte mari cu unghiile mari. Mi-am dat jos tot ce aveam pe unghie și astăzi am fost consultată de un medic dermatolog și de un medic arelgolog. Ideea este că eu o să vă povestesc ce mi-au spus doamnele, doar că recomandarea este să mergeți la medic și nu să vă faceți tratament după ureche sau după cum auziți la mine sau la nu știu cine”, a explicat vedeta pe InstaStory.

Prezentatoarea de la Mireasa Capriciile - Iubirii a mai declarat că inițial a fost la un dermatolog, adică un medic specializat în afecțiuni ale pielii. Acest doctor i-a pus un tratament strict, iar ea nu va avea voie câteva luni să își pună diverse soluții pe unghii, asta ca să nu fie mai rău cu alergia pe care o are, potrivit spynews.ro.

 

 

Comenteaza