Theo Rose, probleme în luna a 6-a de sarcină! Artista a ajuns să apeleze la medic: „M-am dat...”

Theo Rose, probleme în luna a 6-a de sarcină! Artista a ajuns să apeleze la medic: „M-am dat...”
| Foto: wowbiz.ro

Theo Rose se confruntă cu o răceală puternică în timp ce se află în a 6-a lună de sarcină.

Theo Rose nu este în cea mai bună formă a sa. Cântăreața se confruntă cu o răceală puternică, iar din cauza sarcinii simte totul mai amplificat. Mai mult decât atât, artistei nu îi este permis tratamentul medicamentos, fapt care o face să se îngrijoreze și mai tare pentru starea sa de sănătate.

“Răcelile în sarcină durează mult mai mult. După ce că sunt în stadiul ăla al sarcinii când începe să mă apese pe plămân, pe diafragmă, peste tot, o răceală peste chestia asta vine cu și mai mari "deficiențe respiratorii".

Mi s-au înfundat sinusurile cu totul. Și m-am olăit pe aici, m-am dat pe spate, nu mai pot să respir, mă ia panica…  Am sunat-o pe doamna doctor, i-am spus care-i problema și neavând voie să iau cine știe ce tratament medicamentos, mi-a recomandat să iau un spray nazal care are efect de 12 ore. Vă spun cinstit e cea mai mare descoperire a vieții mele.

Bine, are efect mai mult de 12 ore, l-am testat eu zilele astea. Am zis că dacă mi se mai înfundă chiuveta, de nu o-i da eu cu el acolo de mi-e frică că îmi topește țevile. Deci nu se poate cu el. Mi-a salvat viața. Nu mai pot, gata, sunt fericită, respir!”, a transmis Theo Rose pe pagina sa de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza