Nuțu Cămătaru a povestit despre cum decurgeau partidele de AMOR cu Nicoleta Luciu! Femeia era într-o relație la acea vreme

Nuțu Cămătaru a povestit despre cum decurgeau partidele de AMOR cu Nicoleta Luciu! Femeia era într-o relație la acea vreme

A apărut în spațiul public informația conform căreia Nicoleta Luciu l-ar fi înșelat pe Dinu Maxer, primul ei iubit, cu Nuțu Cămătaru.

Astăzi, acesta a oferit și prima reacție despre situația de față, mărturisind că este pentru prima dată când aude aceste ipoteze.

Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cel mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, astfel că din rodul iubirii lor au rezultat și doi copii minunați, cu care se mândresc ori de câte ori au ocazia. Deși au lăsat trecutul în urmă de mulți ani, Dinu Maxer a aflat informații care l-au făcut foarte curios.

Cum a reacționat Dinu Maxer după ce s-a spus că Nicoleta Luciu l-ar fi înșelat cu Nuțu Cămătaru

Dinu Maxer a fost surprins când a auzit aceste speculații cum că ar fi fost înșelat de Nicoleta Luciu cu Nuțu Cămătaru, astfel că a oferit și prima reacție despre acest caz. Dorind să nu mai fie implicat în aceste discuții, căci are o familie frumoasă cu care se mândrește, Dinu Maxer a explicat că el nu știe nimic despre această infidelitate, argumentând totodată că cel mai bine ar fi să vorbească despre acest subiect Nicoleta Luciu.

De asemenea, a mai mărturisit că relația lui cu Nicolet Luciu nu a întâmpinat dificultăți sau probleme de acest gen în cei opt ani cât au stat împreună, ba chiar și despărțirea a fost una de comun acord și fără scandal.

„Eu nu știu nimic despre acest episod, n-am nimic de spus. Sunt curios însă și mă întreb de ce Nicoleta nu apare să declare ceva? De ce tace? Noi am avut o relație frumoasă, de opt ani, până în 2005. Când ne-am cunoscut era domnișoară. Ne-am despărțit cu o săptămână înainte de Paște, a fost o despărțire liniștită, apoi n-am mai avut despre ce să vorbim, Nicoleta a avut familia ei, eu, pe a mea. Nu mai vorbim de mulți ani”, a declarat Dinu Maxer, pentru Playtech.ro.

În urmă cu mai mult timp, Dinu Maxer a povestit în cadrul unei emisiuni TV, că a cunoscut-o pe Deea pe când aceasta avea vârsta de doar 15 ani. Artistuls-a gândot foarte mult dacă să intre sau nu într-o relație cu ea, însă se pare că dragostra a fost prea mare și a învins.

Ani mai târziu, cei doi au făcut pasul cel mare, astfel că au lăsat în urmă toate speculațiile legate de diferența de vârstă în cuplu, astfel că acum au o frumoasă căsnicie cu doi copii care le înseninează orice vârstă.

„Deea avea 15 ani și eu aveam 31 de ani atunci. Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație. Ea termina clasa a 9-a atunci. M-am gândit atunci dacă îmi place atât de mult de ea sau nu. Mi-am dat seama că vor fi multe săgeți ațintite spre mine. Am ținut ascuns totul până a împlinit 18 ani. Familia nu a știut chiar imediat. Părinții ei au aflat până când ea a făcut 16 ani, ai mei nu au aflat, dar au bănuit. Au fost de acord în cele din urmă”, a declarat Dinu Maxer în cadrul unei emisiuni TV, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza