Nelson Mondialu rupe tăcerea! Ce s-a întâmplat de fapt între Margherita de la Clejani și Dan Bursuc

Nelson Mondialu rupe tăcerea! Ce s-a întâmplat de fapt între Margherita de la Clejani și Dan Bursuc
| Foto: cancan.ro

Nelson Mondialu a intervenit în scandalul Clejanilor spunând partea lui de adevăr, despre povestea dintre Margherita de la Clejani și Dan Bursuc.

În urmă cu mai multe zile, Fulgy se plângea, într-o postare pe Instagram, că Simone Nelson Pop, alias Nelson Mondialu’, ar fi pus pe cineva să-i aplice o corecție, motiv pentru care se teme pentru viața lui. Ulterior, băiatul Clejanilor a revenit și a anunțat că situația s-a calmat, conflictul fiind stins de unii dintre cei mai de temut interlopi din țară, printre care și Adrian Corduneanu, zis “Beleaua”. Potrivit lui Fulgy, aceștia ar fi intervenit pentru a-l liniști pe “Regele” interlopilor din Ardeal.

Contactat de CANCAN.RO, Nelson Mondialu’ a luat foc când a auzit că ar fi fost liniștit de mai mulți interlopi la solicitarea lui Fulgy. Clujeanul l-a “pulverizat”, pur și simplu, pe fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, acuzându-l că este un mincinos, disperat după publicitate. Totodată, a mai precizat că adresa lui este publică și că oricine are un dinte împotriva lui îi poate face oricând o vizită.

“Fulgy este un gunoi stradal. Eu mi-am dat adresa. Care este șmecher, să vină peste mine. Dau cu pumnul de cade locomotiva. Eu sunt respectat în toată România, nici vorbă să mă calmeze pe mine cineva.

Drept dovadă îi transmit lui Fulgy că o pun pe mă-sa *^%$ și d^%  în ea mai rău decât a &%$ Dan Bursuc în sor-sa. *&%* în ea de răsună hotelul… Cum își permite gunoiul ăsta să spună așa ceva despre mine, că m-a calmat? Uite, aici, dovadă ce m-a calmat”, ne-a declarat Nelson Mondialu’.

Replica dură oferită de Nelson Mondialu’ ar indica, destul de clar, că, de fapt, niciun interlop nu s-ar fi implicat în acest conflict.

Prieten cu Adrian Corduneanu
Întrebat ce relație are cu Adrian Corduneanu, unul dintre cei mai temuți interlopi din Iași, despre care Fulgy a spus că a intervenit pentru el, Nelson Mondialu’ a răspuns scurt: “Este prietenul meu nu bun, ci foarte bun. Nici vorba să mă fi amenințat cineva pe mine”.

Recent, Fulgy a anunțat pe Instastory că Nelson Mondialu’ îl va lăsa în pace, după ce mai mulți interlopi s-ar fi implicat pentru aplanarea conflictului.

“Sunt tot la Coccinelle și am vorbit cu Adrian Corduneanu, am vorbit cu Ionică și cu Răzvan de la Pitești, care a spus că Nelson Mondialu își cere scuze acum pe live și șterge videoclipul de pe YouTube că-i dau eu bani”, preciza, la momentul respectiv, Fulgy.

Afirmația l-a scos, însă, și mai mult din sărite pe “Regele” interlopilor din Ardeal, care l-a atacat dur pe băiatul Clejanilor, potrivit cancan.ro.

Comenteaza