Nea Marin sare la atac! Reacție dură după despărțirea dintre Theo Rose și nepotul lui: "Trăim într-o lume nebună"

Nea Marin sare la atac! Reacție dură după despărțirea dintre Theo Rose și nepotul lui: "Trăim într-o lume nebună"

Theo Rose a anunțat despărțirea de Alex, nepotul lui Nea Marin. Cunoscutul om de televiziune, a ieșit public cu declarații, după eveniment.

După ce în presă au apărut mai multe fotografii în care apare alături de un alt bărbat, nimeni altul decât Anghel Damian, fostul partener al Liei Bugnar, Theo Rose a fost nevoită să facă primele declarații despre noul iubit, lămurind zvonurile legate de infidelitate. Cântăreața a explicat că ea și Alex Leonte s-au despărțit, iar separarea a avut loc înainte ca Damian să apară în viața ei.

La scurt timp după explicațiile oferite de vedeta PRO TV, jurnaliștii redacției Playtech – Impact.roau obținut, în exclusivitate, o primă reacție de la Nea Mărin, care ne-a vorbit despre vestea legată de nepotul său, Alex.

Prezentatorul ne-a mărturisit că este plecat la filmări de aproape o lună, la Bacău, și că nu știa despre despărțirea celor doi. El ne-a spus că, din punctul său de vedere, aveau o relație frumoasă, însă nu este niciun capăt de lume, în condițiile în care nu erau căsătoriți și nu aveau copii împreună.

„Eu nu știu nimic despre cei doi. De mai bine de o lună filmez la Bacău pentru viitoarea ediție a emisiunii , așa că nu am apucat să vorbesc cu ei. Aveau o relație frumoasă, după mine!

Nu știu dacă s-au despărțit, dar dacă s-a întâmplat asta e! Ce poți face! Trăim într-o lume nebună, în care se întâmplă foarte multe lucruri. Nu au fost însă căsătoriți, nu au nici copii, așa că sunt liberi amândoi să-și trăiască viața așa cum vor ei!”, a declarat Nea Mărin pentru playtech.ro.

Comenteaza