Nea Marin s-a luat la bătaie cu Liviu Vârciu.  Scandalul a avut loc chiar la el acasă. Ce l-a scos din sărite pe Nea Marin: "Chitrosule"

Nea Marin s-a luat la bătaie cu Liviu Vârciu.  Scandalul a avut loc chiar la el acasă. Ce l-a scos din sărite pe Nea Marin: "Chitrosule"
| Foto: spynews.ro.

Prezentatorul TV, Liviu Vârciu, a fost în vizită la Nea Marin iar întâlnirea s-a lăsat cu mici reproșuri și palme.

Liviu Vârciu și Nea Marin fac ce fac și sunt din nou în centrul atenției, așa cum ne-au obișnuit de fiecare dată. Ei bine, Liviu Vârciu a mers în vizită la Nea Marin, însă întâlnirea s-a lăsat cu mici reproșuri.

Nea Marin a avut o reacție neașteptată la adresa prezentatorului TV, asta după ce i-a cerut un covor. Acesta l-a luat la palme pe Liviu Vârciu, după ce i-a mărturisit că este zgârcit, iar momentul a fost imortalizat pe rețelele de socializare.

''Cu cine credeți că m-am întâlnit? Bine, la el acasă. Are patru covoare acolo sigilate și n-a vrut să-mi dea unul la copii. Chitrosule! Aștia bogații sunt cei mai chitroși. Să vadă toți vecinii'', a declarat Liviu Vârciu pe pagina sa personală de socializare.

Cei doi apar întotdeauna certându-se și ''bătându-se'' pe micile ecrane, dar și în mediul online, însă toată lumea știe că în realitate Liviu Vîrciu și Nea Marin au o relație cât se poate de specială.

Cei doi au o relație tată-fiu și împărtășesc fiecare eveniment din viața lor. Dansatorul a mărturisit că l-a ajutat pe Liviu Vârciu să scape de datorii și să mute în noua sa casă, potrivit spynews.ro.

Comenteaza