N-o să-ți vină să crezi! Ce tarif are Bianca Drăgușanu pentru o postare de instagram

N-o să-ți vină să crezi! Ce tarif are Bianca Drăgușanu pentru o postare de instagram

Bianca Drăgușanu primește mulți bani pentru postările de pe pagina sa de instagram. Ea promovează diverse produse pentru urmăritorii ei.

Bianca Drăgușanu este îndrăgostită de obiecte vestimentare de lux și de vacanțe exotice, însă toată lumea se întreabă de unde provin banii ei.

Bianca Drăgușanu este prezentă la orice oră din zi și pe rețelele sociale, acolo unde are o mulțime de urmăritori, mai exact 1,1 milioane. Atât femei, cât și bărbați, o admiră pe Bianca Drăgușanu, care se pozează în cele mai sexy ipostaze.

Ei bine, tehnologia a avansat rapid și iată că s-a ajuns la momentul în care se pot câștiga bani promovând anumite produse pe site-urile de socializare. Sumele sunt neașteptat de mari și depind de numărul de postări sau de numărul de urmăritori.

Bianca Drăgușanu nu duce lipsă nici de una, nici de alta, deoarece este una din cele mai populare femei din România la ora actuală pe Internet. Blondina le arată fetelor ce produse de îngrijire folosește, dar și de unde își achiziționează obiectele vestimentare.

Blondina a declarat că promovarea pe Instagram nu este o joacă și că plătește taxe și impozite pentru orice sumă care îi intră în cont. Vedeta a mărturisit că pentru aceste sume, care de Black Friday ajung și la 20.000 de euro, trebuie să își pozeze pantofii, bluzele, cerceii sau alte accesorii și să le posteze constant.

Bianca Drăgușanu își face îmbunătățiri constant, pentru a fi de neegalat. Vedeta a ales recent să își opereze nasul, iar medicii au fost nevoiți să recolteze un cartilaj de la urechi pentru reconstruirea piramidei nazale.

Vedeta a mărturisit că a avut mai multe atacuri de panică post-operatorii după prima operație la nas, care nu ar fi ieșit așa cum și-a dorit ea. De data aceasta, operația a fost mult mai dificilă, iar medicii i-au recoltat o grefă al cartilajului de la urechi pentru reconstruire, potrivit spynews.ro.

Comenteaza