Mutare bombă în televiziune! Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea trădare! Vedeta se mută de la Kanal D la PRO TV

Mutare bombă în televiziune! Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea trădare! Vedeta se mută de la Kanal D la PRO TV

 În urmă cu câteva luni au apărut primele zvonuri despre mutarea emisunii Survivor România de la Kanal D la PRo TV. 

Se pare că această competiție fenomen de la Kanal D se va difuza la Pro TV. Ei bine, nici bine nu s-au clarificat lucrurile cu emisiunea, că au apărut informații și despre mutarea prezentatorului. Daniel Pavel ar fi semnat și el cu Pro TV.

Show-ul fenomen de la Kanal D se mută la Pro TV. Însă, surpriza este cu atât mai mare, încât se pare că și Daniel Pavel a semnat cu trustul de pe Pache Protopopescu și urmează să facă mutarea cea mare.

Fiind unul dintre cei mai importanți oameni de televiziune de la Kanal D și, de asemenea, emblema emisiunii Survivor România, Pro TV-ul a vrut să fie formatul complet.

Daniel Pavel a acceptat propunerea de a fi gazda emisiunii Survivor România, sezonul 2, după ce în primul sezon a prezentat Dan Cruceru.

Telespectatorii, dar și concurenții l-au îndrăgit imediat pe acesta și a reușit să lege o legătură frumoasă cu ei. Însă, după ce s-a auzit că show-ul de la Kanal D se va muta la Pro TV, au apărut și primele informații despre mutarea lui Daniel Pavel.

Se pare că îndrăgitul prezentator a semnat deja contractul cu televiziunea de pe Pache Protopopescu, mai ales că ar fi primit o ofertă mult mai bună, informează Cancan, potrivit ziareonline.ro.

Etichete
Comenteaza