Monica Tatoiu bea zilnic o sticlă de șampanie la prânz. Care e motivul: „Eu beau de te bag sub masă. Alcoolul nu...”

Monica Tatoiu bea zilnic o sticlă de șampanie la prânz. Care e motivul: „Eu beau de te bag sub masă. Alcoolul nu...”

Ea spune că bea zilnic o sticlă de șampanie la prânz și aproximativ trei sferturi dintr-o sticlă de vin roșu sec de calitate.

Ea spune, însă, că nu îi place vinul alb și nici nu consumă „tărie”. Pentru a-și justifica preferințele legate de consumul de alcool, ea spune că vinul roșu conține resveratrol, un micronutrient important, care are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii.

„Eu beau o sticlă de șampanie la prânz, trei sferturi dintr-o sticlă de trei sferturi de vin roșu bun, sec, în fiecare zi, singură. Eu beau de te bag sub masă, nu pe tine (n.r. prezentatoarea), pe Băsescu.

Dar nu beau tărie, niciodată. Un bun prieten mi-a spus că alcoolul nu face rău, tăria face rău. Vinul roșu, eu nu beau deloc vin alb, știu de la tata, conține resveratrol”, a declarat Monica Tatoiu, într-un podcast.

În același context, Monica Tatoiu a vorbit despre modul corect în care se bea șampania. Afacerista a recunoscut că nici ea nu știa despre acest secret al celor învățați, dar a aflat ulterior.

Mai mult, ea și-a recunoscut condiția modestă pe care a avut-o atunci când a venit de la țară, la oraș, dând dovadă de vulnerabilitate și naturalețe în fața publicului, potrivit gândul.ro.

Comenteaza