Cine este Sara, adolescenta care a murit, după ce a căzut de la etajul 8, în Brașov. Sinucidere sau alcool?

Cine este Sara, adolescenta care a murit, după ce a căzut de la etajul 8, în Brașov. Sinucidere sau alcool?

Sara, o adolescentă de 15 ani a murit, după ce a căzut de la etajul 8, în Brașov.Aceasta ar fi consumat alcool.

O adolescentă în vârstă de 15 ani din Brașov a murit într-un incident tragic, după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc, în timpul unei petreceri de noapte.

Potrivit informațiilor furnizate de prietenii ei, tânăra, numită Sara, ar fi consumat alcool în exces și ar fi fost lăsată singură într-o cameră pentru a se liniști.

Incidentul tragic s-a petrecut în jurul orei două noaptea, când Sara a căzut de la etajul opt al blocului. Eforturile disperate ale echipajelor medicale timp de o oră nu au putut salva viața tinerei.

Fata a fost resuscitată în fața blocului, sub privirile șocate ale prietenilor săi, dar medicii au fost nevoiți să constate decesul.

„A fost la o petrecere la verişoara ei. Şi părinţii ei nu erau acasă. Şi au băut mai mult. Şi au lăsat-o singură într-o cameră, ca să se liniştească. Şi când au dat să intre la ea în cameră să vadă ce face, balconul era deschis şi ea era aici”, a spus un apropiat.

Potrivit mărturiilor prietenilor săi, Sara și-a petrecut seara la verișoara ei, în timp ce părinții acesteia erau plecați. Consumul excesiv de alcool pare să fi fost factorul principal care a dus la tragedie.

Prietenii spun că au lăsat-o să se odihnească singură într-o cameră, iar când au revenit să vadă cum se simte, au descoperit cu groază că fereastra era deschisă și ea dispăruse.

„Am auzit un zgomot. Mi-am dat seama că era ceva mare, pentru că a fost un zgomot puternic. Am alergat pe balcon şi am văzut fata”, a mărturisit un vecin.

Cei care au cunoscut-o pe Sara resping ipoteza sinuciderii, susținând că aceasta nu avea probleme în familie sau la școală și că nu era obișnuită să consume alcool sau alte substanțe la petreceri.

Poliția va investiga detaliat circumstanțele tragediei și va sta de vorbă cu adolescenții prezenți la petrecere pentru a reconstitui firul evenimentelor. Autopsia va fi esențială pentru a determina dacă tânăra a consumat și alte substanțe în afară de alcool, potrivit spynews.ro

Comenteaza