Monica Tatoiu, la cuțite cu soțul. De la ce a pornit totul: „Nu se rezolvă decât la tribunal”

Monica Tatoiu, la cuțite cu soțul. De la ce a pornit totul: „Nu se rezolvă decât la tribunal”

Monica Tatoiu și soțul său sunt împreună de peste 40 de ani, însă cei doi se mai și ceartă din când în când.

Monica Tatoiu a spus de nenumărate ori că soțul său este bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult și singurul pe care nu l-a înșelat. Chiar dacă acum au decis să doarmă în camere diferite, cei doi au o relație fantastică. Vedeta a dezvăluit în urmă cu ceva timp ce a simțit când l-a întâlnit prima dată.

„A fost dragoste la prima vedere, era frumos rău, acuma s-a îngrășat, face 70. Mie mi-au plăcut întotdeauna bărbații frumoși. Să fie înalt, suplu și mai cu burtă.”, a spus Monica Tatoiu într-un podcast.

Vedeta a mai mărturisit că soțul său seamănă foarte mult cu tatăl ei și că este omul care a determinat-o mereu să se întreacă pe sine însăși.

„Din proastă nu mă mai scoate de 40 de ani. E tata în tălpi. Ești o proastă! Nu înțelegi! El este peretele de care eu mă izbesc ca să fiu "the best". Dar mă iubește. Îmi povestea înainte să plec că m-a iubit, nu m-a înșelat niciodată. Ăla dinainte... Dar suntem așa (nr. semn apropiat).”, a mai spus vedeta.

Motive de ceartă au și ei, însă acestea sunt de obicei pe tema politicii pentru că au viziuni complet diferite. Financiar nici nu se pune problema, mai ales că amândoi au pensii foarte mari și mereu pleacă în vacanțe.

„Am făcut 41 de ani de când suntem împreună. (…) E mișto că după 40 de ani de căsnicie te cerți, acum ne certăm pe războiul din Ucraina, Gaza. Certurile după doi ani se rezolvă în dormitor, astea pe politică nu se rezolvă decât la tribunal. (…) Eu nu mă plictisesc cu Tatoiu”, a mărturisit Monica Tatoiu la Xtra Night Show, potrivit click.ro.

Comenteaza