Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați din partea tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul....”

Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați din partea tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul....”

Celebra femeie de afaceri, Monica Tatoiu, a vorbit de curând despre familia sa, în special despre tatăl său.

Monica Tatoiu s-a născut în urmă cu 67 de ani la Bocșa Montană, într-o familie cu origini evreiești. La vremea respectivă, tatăl său a fost înrolat în armată, iar femeia de afaceri a avut o copilărie încercată de lipsurile materiale. Cu toate acestea, părinții săi au făcut tot posibilul să aibă ce să îi ofere Monicăi Tatoiu, care astăzi are numai cuvinte de laudă la adresa celor care i-au dat viață.

Invitată în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici, femeia de afaceri a vorbit deschis despre viața sa, despre copilărie și părinți, oferind detalii neașteptate.

Fosta profesoară de matematică a dezvăluit că tatăl său a avut mai multe aventuri în timpul căsniciei cu mama sa, iar din acestea au mai rezultat încă doi copii de care Monica Tatoiu a aflat de abia acum.

„ Cred că semăn foarte mult cu tatăl meu. Regret că n-am ascultat-o pe mama pentru că puteam să am și alte experiențe spirituale mai devreme. Acum, de exemplu, am aflat că tatăl meu era pe front în Munții Tatra. I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Eu am semănat foarte mult cu tata. Avea 22 de ani.

Am o soră lângă Brno. Am mai aflat că mai am un frate în Canada. Acum ne-am găsit și vine la București. Strănepotul, care lucrează la Paris și este IT-ist, a plecat să își caute rudele. Acum un am aflat că mai am un frate prin Canada. Tatăl meu a fost prima generație de încălțat. A fost constrâns să se căsătorească cu mama. A fost o căsătorie aranjată. El era un bărbat frumos.

Nu am întâlnit femeie care să nu se îndrăgostească de tata. Avea 1,90 m, tras prin inel, șarmant. Istorie, filosofie. El era cel mai mare cardiolog .”, a povestit Monica Tatoiu, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza