Irinel Columbeanu se căsătorește iar, la 66 de ani?! Fostul afacerist a reluat legătura cu tinerica ce i-a fost iubită: „Discuțiile noastre fac referire de multe ori”

Irinel Columbeanu se căsătorește iar, la 66 de ani?! Fostul afacerist a reluat legătura cu tinerica ce i-a fost iubită: „Discuțiile noastre fac referire de multe ori”

Irinel Columbeanu a vorbit despre posibilitatea de a căsători din nou, după ce a reluat legătura cu Oana Cojocaru.

Irinel Columbeanu a avut, de-a lungul anilor, relații cu o mulțime de domnișoare cunoscute în showbiz, însă una dintre ele îi va rămâne întipărită mereu în minte și în suflet. Recent, fostul milionar mărturisea că încă se gândește la Oana Cojocaru și că ar vrea să reia relația cu ea, iar acum a dezvăluit dacă ar vrea să meargă în fața altarului pentru a doua oară, după atâția ani de la divorțul de Monica Gabor.

Deși au trecut câțiva ani buni de când el și Oana Cojocaru și-au spus „adio”, Irinel Columbeanu a dezvăluit recent că a reluat legătura cu fosta sa iubită, care este cu 40 de ani mai tânără decât el. Fostul milionar spunea chiar că ar vrea să o aibă din nou alături pe Oana, iar acum a discutat despre o nouă căsătorie.

Deși părea decis să o recucerească pe brunetă, Irinel a recunoscut că nu se gândește să mai ajungă vreodată în fața altarului.

Cât despre discuțiile pe care le are cu Oana Cojocaru, fostul om de afaceri a povestit că vorbește destul de des cu tânăra, însă subiectele pe care le dezbat sunt legate doar de lucrurile pe care le-au trăit împreună, în trecut. 

„Nu vreau să mă recăsătoresc. Nu vorbesc chiar în fiecare zi cu Oana, aș putea să zic că aproape în fiecare zi. Discuțiile noastre fac referire de multe ori la unele amintiri pe care le avem împreună, cum am petrecut noi doi acea perioadă când eram împreună. În rest, nimic altceva”, a spus Irinel Columbeanu.

Dacă în prezent nu mai are planuri de căsătorie, în urmă cu câțiva ani, Irinel Columbeanu era hotărât să o ia pe Oana Cojocaru de soție.

„Eu am cerut-o de soție pe Oana la un moment dat. Atunci când locuiam la ea. La un moment dat, am și primit niște mesaje destul de urâte de la tatăl ei. Mi-a spus să o las în pace pe Oana și să îmi văd de bătrânețile mele.

Nu știu de ce nu s-a concretizat totul între noi cu o nuntă. Pot doar să fac speculații, dar nu îmi stă în caracter”, spunea Irinel Columbeanu, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza