Mihai Trăistariu a făcut un accident grav. Mașina artistului a fost făcută praf: „ E zdrobită! Bine că nu...”

Mihai Trăistariu a făcut un accident grav. Mașina artistului a fost făcută praf: „ E zdrobită! Bine că nu...”
| Foto: fanatik.ro

Artistul, Mihai Trăistariu, a fost implicat și într-un accident auto. Mașina de lux al acestuia a fost făcută praf.
 

După ce, în dimineața zilei de 23 februarie 2022, Mihai Trăistariu a fost victima unui accident rutier, artistul a vorbit despre situațiile dificile cu care se confruntă de doi ani deja. Cântărețul nu a ocolit nici subiectul Eurovision, fiind mai mult decât pesimist pe această temă.

Mihai Trăistariu este o vedetă atipică. Se plânge constant de bani, iar argumentele lui sunt cât se poate de serioase: pandemia. Și, sincer, nu pare să creadă că poate face bani din muzică și în mediul online.

”Aștept să se termine pandemia să ne reluăm activitatea de artiști. Până la urmă, am fost blocat prea mult timp și deja sufăr. Nu am avut unde să cânt, unde să adun lumea ca să pot să fac bani. Nu se fac bani din rețelele gen Youtube, Spotify.  

Din Youtube se fac puțini bani. Eu îi știu pe toți artiștii care fac bani din asta. Cel mai mult face Inna, la 70 de milioane de vizualizări, încasează cam 5.000 de euro. Dacă ai un milion de vizualizări, iei bani, estimativ, 20-30 de euro. Iar ăia nu sunt bani. 100 de lei… Face Inna, dar alții… Astea sunt minciuni că se fac bani din Youtube”, spune, pentru FANATIK, Mihai Tristariu.

Cântărețul spune că nu a fost suficient de inspirat să se specializeze precum alți confrați și să devină influencer, să își monetizeze conturile de Facebook și Instagram. ”Din rețele se câștigă mai bine, din Facebook și Instagram. Dar eu nu produc din ele, nici nu știu cum se face. Eu nu am produs bani deloc din online”, recunoaște Trăistariu.

Mihai Trăistariu, fără să ascundă nicio secundă că este strâmtorat financiar, a explicat pentru FANATIK care sunt sursele sale de câștig. ”Eu am o școală de muzică și niște apartamente la malul mării, acestea sunt singurele mele surse de venit. Strâng banii vara, îi pun deoparte să îmi ajungă până la vara următoare. Sau până când ne vor lăsa să cântăm”, spune cântărețul.

El a dezvăluit și cum arată balanța sa de venituri și cheltuieli, precizând că suma reală din care trăiește, lunar, este una suficient de mică pentru a fi motiv de laudă pentru o vedetă.”Eu din banii ăia și trăiesc. Îi țin în bancă și îi împart pe luni. Vin cam 10.000 de lei pe lună și trăiesc cu ei. Dar am o rată de 7200 de lei, deci îmi rămân 2800 de lei pe lună din care trebuie să plătesc facturi și să și trăiesc. E destul de dificil, sunt strâmtorat la maximum”, spune Trăistariu.

”Onlyfans nu este o sursă de venit pentru mine. Nu sunt fată ca să produc din asta. Îmi făcusem acel cont ca să mut pozele acelea pe care le aveam eu, în chiloți, să nu mai aibă copiii acces la ele. Am vrut să șochez, așa am gândit atunci, dar acum am renunțat, nu mai gândesc așa”, a precizat, pentru FANATIK, artistul.

Comenteaza