Mihai Petre a făcut un anunț șoc! După 13 ani de căsnicie, artistul a anunțat că vor merge pe drumuri separate

Mihai Petre a făcut un anunț șoc! După 13 ani de căsnicie, artistul a anunțat că vor merge pe drumuri separate
| Foto: ziareonline.ro

Mihai Petre a facut un anunt șocant în urma cu putin timp pe o rețea de socializare! 

Concurentul de la Asia Express a inceput textul ca si cum ar da de inteles ca se desparte de Elwira, dar dupa ce fanii parcurgeau mesajul isi dadeau seama ca de fapt este o gluma!

Mihai Petre a gasit o metoda inedita de a le atrage atentia fanilor! Acesta a postat un mesaj in aceasta seara pe Facebook care le-a dat emotii fanilor celebrului cuplu!

“După 13 ani de căsătorie și 21 de ani de relație, a venit acel moment trist in care va anunțam ca de astăzi vom merge pe drumuri separate… dar care, speram noi, se vor întâlni vreaodata pe #drumulimparatilor @asiaexpressromania A fost un parcurs frumos, și sper sa ne urmăriți și separat.

Pe @elwirapetreofficial din living, eu mulțumindu-ma si cu televizorul din Bucătărie sau din dormitor, de pe canapea, diseară de la 20:30 @antena1_oficial Ce credeați? Ca va părăsim așa, cu una cu doua?”, a fost mesajul postat de Mihai Petre pe Facebook.

Mihai Petre si Elwira ar fi castigat Asia Express

Pandemia le-a dat batai de cap celor implicati in proiectul Asia Express. Concurentii au fost nevoiti sa porneasca in aventura vietii lor intr-un context total diferit fata de anii anteriori, din cauza pandemiei.

Drumul Imparatilor a inceput din Turcia si a continuat cu Georgia si Azerbaidjan, Israel, dar si alte destinatii nesteptate.

Dupa primele episoade difuzate, telespectatorii si-au ales deja favoritii. In acest sezon au participat Connect-R si Shift, Mihai si Elwira Petre, Lidia Buble si sora ei, Estera, Patrizia Panglieri si fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu si sotia lui, Eliza, Alexandra Ungureanu alaturi de mama ei, Cuza si Emy de la Noaptea Tarziu, Adriana Trandafir si fiica ei, Maria Speranta si Lorelei alaturi de Zarug.

Potrivit Cancan.ro, lupta finala s-a dat intre cuplul Mihai / Elwira Petre si Cuza / Emy. Mihai Petre si Elwira au ajuns in fata Irinei Fodor si au castigat marele premiu in valoare de 30.000 de euro pus la bataie de Antena 1, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza