Medicul care l-a tratat pe Petrică Mățu Stoian rupe tăcerea! DECLARAȚII EXCLUSIVE

Medicul care l-a tratat pe Petrică Mățu Stoian rupe tăcerea! DECLARAȚII EXCLUSIVE

În cursul diminețIi, medicii legiști i-au efectuat autopsia pentru Petrică Mâțu Stoian.

Interpretul de muzică populară s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani, sâmbâtă seara, în Spitalul de Urgență Reșița. Bărbatul era internat pe secția ATI. După ce i se aprobase transferul la un alt spital, organismul solistului, din păcate, a cedat. Medicul care l-a tratat pe cântăreț a făcut, recent, declarații.

Medicul care îl trata pe interpretul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a făcut o serie de declarații, după ce, sâmbătă seara, s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani. Solistul a mers la clinică privată pentru a efectua o serie de proceduri de recuperare, după ce în urmă cu o lună fusese infectat cu noul coronavirus. Bărbatul susține faptul că valorile foarte mari ale INR-ului (Raportul Normalizat Internațional – Timpul de protrombină, o analiză de sânge care măsoară capacitatea de coagulare a sângelui) ar predispune la accidente spontane hemoptizice.

”Se consideră că valorile foarte mari ale INR-ului, mai mari de 6-7, predispun și la accidente spontane hemoptizice. Mai ales în cazul tusei foarte puternice sau expunerii la curse lungi cu avionul sau alte situații asemănătoare. Dacă se discută această situație de barotraumă, dumnealui trebuia să expectoreze în timpul tratamentului sau imediat după ca să se considere această situație”, a povestit medicul care l-a tratat pe Petrică Mâțu Stoian, la Antena3.

Petrică Mâțu Stoian a murit la 61 de ani, în spital

Petrică Mâțu Stoian a fost un interpret de muzică populară foarte îndrăgit și respectat. Săptămâna trecută, artistul a filmat, alături de colegii săi de breaslă, ediția care va putea fi văzută de Revelion, dar nimic nu prevestea nenorocirea. Bărbatul a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat stări de rău și începuse să tușească cu sânge. Potrivit medicilor, bărbatul suferea de bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică. De câteva zile, artistul se afla în tratament post-COVID la o clinică privată din Caraș-Severin. Petrică Mâțu Stoian era imunizat cu ambele doze de vaccin împotriva noului coronavirus, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza