Mărturisiri șocante! Ce s-a întâmplat la mormântul Ilenei Ciuculete, la 6 ani de la moartea artistei

Mărturisiri șocante! Ce s-a întâmplat la mormântul Ilenei Ciuculete, la 6 ani de la moartea artistei

Mugurel și Cristian au mers împreună la mormântul mamei lor, la șase ani de la moartea regretatei artiste Ileana Ciuculete.

Trecerea în neființă a artistei de muzică de petrecere a lăsat un gol imens în inimile multor fani, iar cei doi fii ai cântăreței au încercat să se resemneze cu privire la dispariția sa. Totuși, la șase ani de la teribilul incident, Mugurel Sfetcu a ținut să le explice tuturor cum se simte în prezent și ce legătură mai are cu femeia care i-a dat viață.

Pe data de 14 martie 2023 s-au împlinit șase ani de la moartea subită a artistei. Ileana Ciuculete s-a stins din viață din cauza cirozei, o boală care a afectat-o foarte mult și care, în cele din urmă, a despărțit-o de copii și de soțul ei.

În prezent, Mugurel și Cristian Sfetcu se asigură că respectă fiecare tradiție și obicei străvechi de fiecare dată când se apropie data de 14 martie. Anul acesta, cei doi au venit la București pentru a asista la slujba ținută de un preot și pentru a împărți pachete cu mâncare de post tuturor celor prezenți.

„Am venit de la Craiova luni, încă de la prima oră a dimineții. Am vorbit cu preotul înainte ca să facă o slujbă de pomenire pentru mămica. Au trecut șase ani. O mai visez, dar nu prea țin minte visele. Am momente în care îi simt prezența”, a declarat Mugurel Sfetcu.

După moartea lui Cornel Galeș din 2019, copiii Ilenei Ciuculete au dus o luptă continuă pentru a face rost de actele locului de veci în care se odihnește în prezent mama lor. Într-un moment de deznădejde, cei doi s-au gândit să o deshumeze pe mama lor și să o mute la Craiova, unde ar fi putut fi mai aproape de ei.

„În caz că, Doamne ferește, nu vor să ne ajute, să facem acte, noi așteptăm. La șapte ani o strămutăm pe mămica la Craiova, că avem voie. Eu m-am săturat de lupte cu autoritățile”, declara anul trecut Mugurel Sfetcu, potrivit cancan.ro.

Comenteaza