Mama Asianei Peng, iubita lui Luca Reghecampf, şterge pe jos cu Corina Caciuc. Ce are de spus la adresa amantei lui Laurențiu

Mama Asianei Peng, iubita lui Luca Reghecampf, şterge pe jos cu Corina Caciuc. Ce are de spus la adresa amantei lui Laurențiu
| Foto: ziareonline.ro

Mama Asianei Peng, fosta gimnastă care i-a furat inima băiatului lui Reghecampf, face declarații incendiare despre Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf.

Mama Asianei Peng îl face praf pe Reghe și noua lui iubită. Aceasta se întreabă ironic de când face domnișoara Caciuc afaceri, de înainte sau după masterat.

Mama Asianei Peng îl face praf pe Reghe și noua lui iubita: Mi se pare un spectacol macabru! Nu aş fi făcut niciodată ce a făcut această Caciuc

”Domnul Reghecampf a găsit de cuviință să îi bage pe Luca, pe Răzvan (n.r. fratele Asianei) și pe Asiana în firmă cu domnișoara Caciuc. Sincer vă spun, eu nu știu de când face domnișoara Caciuc afaceri, înainte sau după masterat? Știe chineza cumva? Sau visează că după Dubai merge în China și ia și pe acolo vreun premiu internațional? Cu Laurențiu Reghecampf ne-am văzut o singură dată, anul trecut.

Eu nu condamn pe nimeni, fiecare face ce crede de cuviință, dar aș prefera ca Luca să nu ia nimic negativ de la nimeni. De aia eu am și spus ”nici nu vin să vă văd, eu trebuie să știu doar că sunteți bine în relația voastră.

Nimic concret, doar că sper ca peste 13 ani să n-o văd plângând pe Asiana și eu să mor ca mama Marianei Pffeifer (n.r. prima soție a lui Reghecampf). Că dânsa așa a murit, aproape de data când a fost anunțată că după 13 ani s-a rupt relația dintre Mariana și Laurențiu. Atât de tare s-a frământat femeia aia, până a murit. Dar asta e, fiecare are o karmă, fiecare plătește bunele și relele.

Ce vă pot spune despre Caciuc este că nu o cunosc personal, dar s-a scris că îi merg afacerile fantastic cu China, de exemplu. Eu aș pune întrebarea de când derulează afaceri cu China, ce tip de afaceri? Mă tem că visează să se folosească de copiii mei și de soțul meu ca să se întâmple aceste lucruri. Or, în condițiile astea, poarta i se închide.”, a spus Silvana Peng, pentru Fanatik, citat de ziareonline.ro.

Comenteaza