Veste șoc în lumea mondenă despre Reghe și Anamaria Prodan. De ce au divorțat cei doi, de fapt?

Veste șoc în lumea mondenă despre Reghe și Anamaria Prodan. De ce au divorțat cei doi, de fapt?

Laurențiu Reghecampf susține că motivul divorțului de Anamaria Prodan a fost Dan Alexa.

În prezent, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț. Anul trecut, antrenorul a anunțat separarea de sexy impresara.

Reghecampf a declarat, însă, că regretă că nu s-a despărțit mai devreme de cea care i-a fost soție, imediat după episodul Anamariei Prodan cu Dan Alexa.

Cu doar câțiva ani în urmă, Anamaria Prodan a fost protagonista unui scandal uriaș alături de Dan Alexa.

Impresara l-a lovit pe fotbalist, iar toată lumea a interpretat acest gest ca fiind vorba despre o infidelitate de-a impresarei, ea călcând schimb cu Dan Alexa. 

Antrenorul a declarat că de atunci lucrurile s-au schimbat radical între ei. Laurențiu Reghecampf a mărturisit, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” că dacă nu ar fi existat acel episod nu ar mai fi divorțat.

Antrenorul a explicat că a vrut să treacă peste gestul făcut de soția lui, astfel că a mers mai departe.

„Nu (n.r. nu ar mai fi divorțat), pentru că nu știam și niciodată nu m-a interesat să controlez ce face Anamaria. Eu merg pe premisa să am încredere în omul de lângă mine, niciodată nu m-am gândit la acest lucru. Când s-a întâmplat acel episod, eu am avut o discuție cu ea, eram în Dubai cu cei doi băieți, n-am putut să-i spun lui Bebe. Am luat eu decizia, am încercat pe parcurs să trec peste acest moment, dar n-am putut. Îmi pare rău dacă am făcut anumite lucruri și i-am dat anumite speranțe, dar cel mai sănătos pentru amândoi era să punem capăt atunci”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul precizează că din acel moment căsnicia lor nu mai era la fel ca înainte, lucrurile schimbându-se radical.

„Intrăm într-un subiect foarte delicat. Momentul delicat în căsnicia noastră a fost momentul când am văzut acel incident pe care l-a avut ea cu Dan Alexa, moment când i-a dat cu pumnul. Am avut o discuție cu ea și i-am zis că îmi va fi greu să trec peste acel moment. De atunci lucrurile au luat o altă întorsătură”, a mai zis Laurențiu Reghecampf, potrivit stirilekanald.ro.

 

Comenteaza