Cum a venit Corina Caciuc îmbrăcată la boteziul fiului ei cu Laurențiu Reghecampf

Cum a venit Corina Caciuc îmbrăcată la boteziul fiului ei cu Laurențiu Reghecampf
| Foto: cancan.ro

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat bebelușul nou născut pe nume Liam.

Fericita mămică a avut, la fel ca partenerul ei, o ținută de cinci stele. A purtat o rochie superbă, creație semnată de o bună prietenă, cu care are o strânsă legătură de mulți ani. Iubita antrenorului a radiat de fericire și a zâmbit non-stop, în momentul în care a ajuns la Club Diplomat. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini de colecție.

Corina Caciuc a arătat, încă o dată dacă mai era nevoie, că merită din plin să fie jumătatea lui Laurențiu Reghecampf. În ziua botezului micuțului Liam Simeon, tânăra a făcut, pur și simplu, senzație, iar imaginile realizate de paparazzii CANCAN.RO reprezintă dovada de netăgăduit. Iubita antrenorului a fost, așa cum era de așteptat, „scanată” și, în același timp, admirată de asistență.

Rochia pe care Corina Caciuc a purtat-o la petrecerea de după botez este o creație făcută de o bună prietenă a iubitei lui Laurențiu Reghecampf, la AIDA Lorena Atelier. Sub îndrumarea, bineînțeles, a consilierului de imagine pe care îl are Corina Caciuc. A ieșit o capodoperă, iar partenera antrenorului a avut, fără nicio exagerare, o apariție impecabilă.

De la rochie și până la machiaj, Corina Caciuc a demonstrat eleganță, stil și bun gust. Acest lucru nu trebuie, însă, să surprindă. Când partenerul tău este Laurențiu Reghecampf, ești obligată să fi un etalon în materie de vestimentație.

Comenteaza