Lucian Viziru face dezvăluiri bombă despre momentele EROTICE cu Nicoleta Luciu...Ce se întâmpla între ei, la fimări

Lucian Viziru face dezvăluiri bombă despre momentele EROTICE cu Nicoleta Luciu...Ce se întâmpla între ei, la fimări

Lucian Viziru este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară. Acesta a jucat de-a lungul anilor și alături de Nicoleta Luciu.

Celebrul bărbat care a interpretat unele dintre cele mai interesante și iubite personaje din țară a dispărut o perioadă din lumina reflectoarelor, dar revenirea lui de acum a uimit pe toată lumea. Lucian a participat la un podcast mult așteptat, care i-a revoluționat pe fanii săi.

Lucian Viziru, despre cele mai nebune provocări din filme

Lucian Viziru este unul dintre cei mai iubiți actori din țară, care s-a bucurat de mare succes în plan profesional și a fost unul dintre cele mai interesante personaje ale anilor trecuți. Lucian Viziru a vorbit, în cadrul unui podcast de pe canalul de YouTube al lui Cătălin Măruță, despre cele mai interesante lucruri.

Actorul a făcut dezvăluiri despre aspectele personale din viața sa, probleme de sănătate și familie, dar și despre cele mai mari provocări din filmele în care a jucat. Lucian Viziru și-a amintit acum și despre prima lui scenă „intimă” pe care a filmat-o alături de Nicoleta Luciu.

Actorul a mărturisit că prima lui scenă de acest gen a fost extrem de dificilă, pentru că nu știa ce să facă în acele momente și cum să își țină în frâu reacțiile. Nicoleta era recunoscută pentru formele sale apetisante, care furau mințile oricărui bărbat.

Mă gândeam cu o seară înainte: ce mă fac? Nici nu știam cum să joc așa ceva! M-am perpelit toată noaptea, ce să fac, ce să fac. Trebuia să ne mângâiem, să ne sărutăm. Era vorba despre Nicoleta Luciu, nu despre altcineva: piesă!”, a mărturisit actorul.

Lucian Viziru, despre femeie visurilor sale

Lucian Viziru a avut o viață plină de peripeții, a gustat din toate plăcerile acesteia și a dat și peste multe probleme, dar se pare că soția lui a fost cea care a reușit să-l cumințească. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire din 2010, când au decis să se căsătorească după doar puțin timp de relație.

Lucian și Ema se știu încă din liceu, dar prima dată nu a fost nimic serios între ei. Întrebat ce iubește cel mai mult la ea, actorul a mărturisit că soția lui este cel mai inteligent om pe care îl știe, cu un suflet extrem de mare. Singurul defect pe care l-ar avea femeia ar fi faptul că vorbește prea mult, lucru spus în spirit de glumă de către marele actor.

“Nimeni nu se compară cu Ema! Cu ea m-am simțit mereu că sunt acasă. Când vine vorba despre ea, o consider casa mea.”, a spus Viziru, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza