Gabriela Cristea îl dă de gol pe Tavi Clonda! Ce a găsit în casă, când s-a întors noaptea: „O să și filmez” 

Gabriela Cristea îl dă de gol pe Tavi Clonda! Ce a găsit în casă, când s-a întors noaptea: „O să și filmez” 

Prezentatoarea TV, Gabriela Cristea, a mărturisit cum se desfășoară rutina de seară în familia sa.
 

Gabriela Cristea are o carieră de succes, care în mod normal ar putea să îi ocupe tot timpul. Atât ea, cât și Tavi Clonda, sunt ocupați și foarte implicați în proiectele la care iau parte.

Aceste lucruri nu înseamnă însă că vedeta nu își face timp și pentru familie.

Gabriela este o mamă dedicată și nu uită niciodată să petreacă momente de calitate alături de cele două fete ale sale.

Prezentatoarea TV este aproape zilnic la filmări, așa că de multe ori ajunge acasă abia seara. Totuși, asta nu înseamnă că vedeta se pune direct să doarmă.

 
Aceasta a mărturisit că cele două fetițe ale sale, Victoria și Iris, nu vor să doarmă dacă ea nu este prin preajmă. 

Gabriela Cristea le citește mereu povești, astfel încât cele două micuțe să adoarmă știind că sunt protejate și ocrotite de mama lor.

Asta nu înseamnă însă că Tavi, soțul prezentatoarei TV, nu este la fel de implicat în creșterea celor două fetițe ale sale.

 
Recent, Gabriela a mărturisit pe Instagram că atunci când ajunge acasă, cei doi copii ai săi sunt spălați și îngrijiți. 

Abia târziu în noapte, când cele două copile adorm, vedeta spune că poate petrece timp alături de partenerul său de viață, timp care este foarte important pentru cuplu și pentru bunul mers al relației acestora.

„Seara mea nu se încheie la ora 10 când ajung acasă de la studio, ci seara mea se încheie... Efectiv pot să stau să mă relaxez cu Tavi până pe la 11, pentru că la 10 când vin acasă fetele sunt spălate, mâncate, aranjate, dar vor să doarmă cu mine. Eu le culc, le spun Scufița Roșie pentru a 50-a oară. Poate o să mă și filmez, să fac un Youtube, pentru că Victoria e foarte draguță când îi spun povestea cu Scufița Roșie și inventează în fiecare seară altă poveste. Pe la ora 11, poate chiar 11 jumate, în sfârșit pot să stau și eu cu soțul un pic de vorbă, după care voi cădea lată”, a mărturisit Gabriela Cristea pe Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza