Cine este femeia alături de care ar fi petrecut Radu Vâlcan o noapte fierbinte, în timpul filmărilor unei emisiuni

Cine este femeia alături de care ar fi petrecut Radu Vâlcan o noapte fierbinte, în timpul filmărilor unei emisiuni

Radu Vâlcan ar fi petrecut o noapte fierbinte alături de Elena Voscoboinic, în timp ce filmau o emisiune la ProTv.

În urmă cu 13 ani, Radu Vâlcan participa la Dansez Pentru Tine alături de Elena Voscoboinic, o tânără care avea dorința de a-și ajuta tatăl.

Tânăra din Republica Moldova a avut o apariție spectaculoasă pe scena de la Pro TV, reușind să cucerească inimile persoanelor care au privit-o.

De altfel, a format o echipă perfectă cu prezentatorul de la Insula Iubirii. De altfel, potrivit unor zvonuri, cei doi ar fi trecut de pragul unei simple prietenii și ar fi petrecut o noapte fierbinte împreună.

De-a lungul anilor, atât Radu Vâlcan, cât și Elena Voscoboinic s-au schimbat. Iată mai jos, în articol, cum arată acum fosta concurentă a show-ului de la Pro TV.

În anul 2009, telespectatorii au avut ocazia să o cunoască pe Elena Voscoboinic, o tânără din Republica Moldova care a fost partenera lui Radu Vâlcan, pe scenă. A avut o prestație lăudabilă, reușind să câștige simpatia publicului.

Deși nu a reușit să ia premiul cel mare, Elena a câștigat 5.000 de euro, reprezentând un premiu de popularitate. De altfel, a putut face parte din corpul de coregrafi al lui Edi Stanciu. Apoi, după prestația cu Radu Vâlcan pe scenă, a devenit partenera lui Vladimir Drăghia.

La momentul acela, tânăra care trebuia să danseze alături de Vladimir s-a accidentat, astfel că Elena a înlocuit-o. Elena a participat în show-ul de la Pro TV cu dorința de a-și ajuta părintele.

Tatăl ei locuia în Transnistria și bruneta dorea ca acesta să vină alături de ea și sora ei, la Chișinău sau București.

În prezent, deși a renunțat la lumea dansului, tânăra are propria sa afacere. În Republica Moldova, și-a lansat un magazin online pe o anumită nișă – produse dedicate pentru cei mici. Este căsătorită și are doi copii, potrivit cancan.ro.

Comenteaza