Loredana Groza, mare lovitură din partea Antena 1. Ce i-a făcut postul de TV după ce vedeta a ajuns la perfuzii

Loredana Groza, mare lovitură din partea Antena 1. Ce i-a făcut postul de TV după ce vedeta a ajuns la perfuzii
| Foto: wowbiz.ro

Solistă Loredana Groza se confruntă, zilele acestea, cu probleme de sănătate.

În această perioadă delicată pentru artistă, Antena 1 îi mai dă o lovitură, fiind șanse de 80% să i se întrerupă colaborarea cu emisiunea ”Next Star”, din cauza ținutelor indecente pe care le-a etalat, sezonul trecut, la masa juraților. Surse din Antena 1 ne-au dezvăluit, în exclusivitate, numele celor trei artiste, propuse în locul ei: ”Se dorește să fie adus cineva din zona muzicii populare. Sunt trei vedete propuse, este vorba despre Maria Cârneci, Sofia Vicoveanca și Vlăduța Lupău”.

Loredana Groza a ajuns, ieri, la spital. Organismul ei a cedat, urmare a spectacolelor-maraton, susținute în ultima vreme, fiind una dintre cele mai solicitate artiste, în vară, la concerte și la cumetrii. Cântăreața s-a pozat, ieri, alături de cadrele medicale și a postat pe Facebook un mesaj scurt, deloc alarmist, privind starea ei de sănătate, dar și câteva cuvinte în care le mulțumește fanilor pentru grija care i-o poartă:

”Mă simt mai bine. Vă mulțumesc pentru toată grija și sprijinul acordat. Toată dragostea și recunoștința mea x”.
Dar, ce a pățit artista? Surse din Antena 1 ne-au declarat, în exclusivitate pentru Playtech.ro:

”Se pare că este vorba doar despre o cădere de calciu, de la oboseală, i s-au făcut perfuzii și analize. Să sperăm că nu este ceva mai grav. A muncit foarte mult în ultima vreme, a avut multe contracte, este foarte obosită, organismul a cedat”.

Aceleași surse ne-au mai menționat, în exclusivitate pentru Playtech.ro, că sunt șanse de 80% ca Loredana Groza, care este jurat și la ”X Factor”, să fie exclusă din componența echipei emisiunii ”Next Star” (Antena 1):

”Se dorește să fie adus cineva din zona muzicii populare românești. Sunt trei vedete propuse, Maria Cârneci, Sofia Vicoveanca și Vlăduța Lupău. Maria Cârneci a mai făcut parte din acest juriu, este empatică, are lipici la copii, iar Vlăduța Lupău este una dintre cele mai frumoase soliste din noua generație de artiste de muzică populară. Loredana Groza este foarte talentată, dar venea îmbrăcată cam indecent pentru o emisiune pentru copii, i s-a atras adesea atenția”.

Reporterii Playtech.ro au anunțat, în exclusivitate, încă de acum patru luni, despre posibila înlocuire a Loredanei Groza, din cauza ținutelor vestimentare extrem de decoltate, cu vedere la bustul impozant. Cum era și firesc, părinții și bunicii micuților participanți comentau că, deși e simpatică, talentată și sexy, diva nu prea se potrivește cu formatul emisiunii-concurs pentru școlari, din cauza ținutelor obraznice:

”Loredana este obișnuită să își expună sânii superbi, dar acesta este un concurs cu și despre copii, unii părinți și bunici au comentat, pe la colțuri, că e prea indecentă. I s-a sugerat, subtil, să-și schimbe stilul vestimentar. Au mai fost două soliste, în juriu, de-a lungul timpului, Alina Eremia și Lora, dar veneau îmbrăcate decent, păreau două școlărițe”, ne dezvăluiau, atunci, surse din cadrul Antenei 1, pentru Playtech.ro.

Comenteaza