Loredana Groza, cerută în căsătorie, în văzul tuturor: “Te măriți cu mine?” 

Loredana Groza, cerută în căsătorie, în văzul tuturor: “Te măriți cu mine?” 

Loredana Groza este plină de admiratori după ce s-a aflat că artista a divorțat de tatăl fiicei ei, Andrei Boncea.

Loredana Groza se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, vedeta a reușit să atragă de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas. De asemenea, aceasta păstrează frecvent legătura cu urmăritorii ei, prin prisma rețelelor de socializare, acolo unde postează des imagini cu ea, iar fanii nu ratează nicio ocazie să o felicite pentru ceea ce face, dar bineînțeles, și pentru felul în care arată, potrivit wowbiz.ro.

Ei bine, recent însă, la ultima postare, fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii, transmițându-i cât de mult o apreciază: "Super, trăiește viața cum știi mai frumos, nu ierta nimic ce-ți place!", "Ești fantastică. În toate", "Wow, și Maddona-i invidioasă", "Te iubesc, Lori", "Marilyn Monroe de România", "Superbă", "Frumusețe naturală", ”Frumoasă doamnă", "O divă".

Totuși, un internaut mai curajos și-a luat inima în dinți și i-a adresat ”marea întrebare” Loredanei, mai ales că acum este o femeie singură: „Te măriți cu mine?”.

 

Comenteaza