Liviu Vârciu și-a îngropat fratele și tatăl. Dezvăluiri DUREROASE despre clipele prin care a trecut: "A fost un an mai greu pentru mine...

Liviu Vârciu și-a îngropat fratele și tatăl. Dezvăluiri DUREROASE despre clipele prin care a trecut: "A fost un an mai greu pentru mine...
| Foto: wowbiz.ro

Liviu Vârciu a făcut declarații emoționante despre tatăl și fratele său pe care i-a pierdut. 

Liviu Vârciu a făcut dezvăluiri tulburătoare despre viața lui, familie și pierderea persoanelor dragi. Artistul a povestit în lacrimi, la o emisiune TV, cum în anul 2009 și-a pierdut fratele, într-un accident rutier. Anul trecut, Liviu Vârciu a avut parte de o altă nenorocire, după ce tatăl lui s-a stins din viață. 

Nea Mărin este cel care i-a făcut o surpriză foarte emoționantă lui Vârciu, în urma căreia acesta a izbucnit în lacrimi. 

Liviu a sărit în brațele lui nea Mărin și amândoi au început să plângă.

 
Asta pentru că artistul este în continuare afectat de pierderea celor dragi lui.  

“ Să îți ajute Dumnezeu să faci o sută de filme! Te iubesc, nebunule!”, i-a spus Nea Mărin.

”Când a văzut ce tort i-am oferit s-a repezit în brațele mele și a început să plângă.

Ca un copil! Și eu, și el! Mi-a zis la ureche: te iubesc, tăticule! Te iubesc! ”, a mai spus acesta. 

Liviu Vârciu îl vede pe Nea Mărin ca pe un tată

Liviu Vârciu a fost foarte emoționat de surpriza primită de la Nea Mărin, dezvăluind că-l iubește și-l vede pe acesta ca un adevărat tată.

 “Am devenit mai sensibil la 40 de ani. Este cel mai frumos tort pe care l-am privit vreodată în viața mea. Îl iubesc pe Barbu ca și cum e tatăl meu, pentru că eu mi-am pierdut tatăl anul ăsta și a fost un an mai greu pentru mine și pentru ai mei. Avându-l pe Nea Marin aproape…Treci mai ușor peste niște lucruri. Eu sunt pe 17, mama e pe 18 și frate-miu era pe 21”, a spus Liviu Vârciu, în emisiunea respectivă.

Nea Mărin ține enorm la Liviu Vârciu, cei doi având o relație cu adevărat specială: “E un băiat extraordinar, mie îmi place tare mult de el. Avem 12 ani de când suntem împreună. Știu că lumea ne iubește, ne iubește așa. Dar noi în realitate suntem așa”, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza