Liviu Vârciu, decizie neașteptată! Ce le-a spus prezentatorul TV fanilor despre război: „Bate războiul la ușă și....”

Liviu Vârciu, decizie neașteptată! Ce le-a spus prezentatorul TV fanilor despre război: „Bate războiul la ușă și....”
| Foto: spynews.ro.

Liviu Vârciu este panicat din cauza războiului ruso-ucrainean. Vedeta le-a mărturisit asta fanilor de pe Instagram.

De opt zile, încă de la momentul în care Rusia a atacat Ucraina pentru prima dată, numeroase vedete și-au pus "stop" la viața publică, cele mai multe momente pe care le împărtășesc în mediul online fiind legate doar de război. Printre aceștia se numără și Liviu Vârciu, care recent a transmis un mesaj la care nimeni nu se aștepta. Iată ce a dezvăluit prezentatorul TV!

Din ce în ce mai multe vedete din showbiz-ul românesc au sărit în ajutorul Ucrainei și a refugiaților ucraineni, astfel că de mai bine de o săptămână, rețelele de socializare sunt pline de astfel de postări, dar și de mesaje despre situația cu care ne confruntăm.

Ei bine, printre cei care nu se sfiesc să vorbească despre războiul dintre Rusia și Ucraina se numără și Liviu Vârciu, care face ce face și se leagă de acest subiect. Prezentatorul TV a ținut să explice tuturor celor care îl urmăresc și îl îndrăgesc în mediul online, faptul că înainte de acest conflict, fiecare se văita din diferite motive, fără a realiza cât de fericiți eram, de fapt.

Mai exact, Liviu Vârciu a mai precizat și că trebuie să ne bucurăm mai mult de viață și să lăsăm în urmă toate problemele, asta deoarece nu se știe niciodată când vine o catastrofă peste noi, cum ar fi chiar un război mondial.

Chiar în țara vecină, în aceste momente este un plin război în desfășurare, însă cu toate astea, Liviu Vârciu a ajuns la concluzia că fiecare din noi este dator să profite de viața pe care o are în fiecare moment.

"Bă nu e normal ce se întâmplă. Nu e normal să fie unu nebun și să mă țină în stresul ăsta. Acum vă dați seama că noi chiar nu aveam nicio problemă și că eram fericiti. Acum, când bate războiul la ușă, realizăm ce viață frumoasă aveam noi, de fapt. Urăsc ceea ce se întâmplă. Hai să fim optimiști, o să fie bine!", le-a transmis Liviu Vârciu fanilor din mediul online, potrivit spynews.ro.

Comenteaza