Liviu Vârciu a fost internat într-o stare gravă! Mesajul transmis de pe patul de spital: „Nu se poate așa ceva”

Liviu Vârciu a fost internat într-o stare gravă! Mesajul transmis de pe patul de spital: „Nu se poate așa ceva”
| Foto: ziareonline.ro

 Liviu Vârciu a fost internat, după ce a răcit rău și nu a mai putut trata de acasă problema.

Charismaticul prezentator de la Antena 1 s-a filmat pe patul de spital și le-a vorbit fanilor săi despre starea lui de sănătate.

Liviu Vârciu a ajuns pe mâinile medicilor după ce nu a mai rezistat din cauza răcelii. Actorul s-a tratat acasă, însă starea lui de sănătate nu s-a îmbunătățit și a mers la spital. Vedeta de la Antena 1 s-a filmat pe patul de spital, în timp ce își anunța fanii că situația nu este atât de gravă, însă nu a mai putut ține sub control răceala îngrozitoare.

„Știți răceala aia? M-a spart. Am ajuns la spital, nu are nicio legătură, deci… Nu îmi mai trece. Sare, Carmol, fes în cap, șosete, oțet, Paracetamol, Nurofen, toate. S-a făcut a dracu răceala asta, nu se poate așa ceva. Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală, și de coronavirus”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Liviu Vârciu s-a vindecat de COVID-19

La începutul lunii noiembrie, Liviu Vârciu mărturisea că s-a vindecat de COVID-19, însă că a rămas cu câteva probleme de sănătate după ce a contractat virusul. Prezentatorul TV nu a avut recent boala, însă atunci când a făcut analizele, acestea nu au ieșit tocmai bine.

„Toate analizele pe care le-am făcut înainte de COVID-19, le-am făcut și după și totul a fost triplu. La ficat am avut probleme, mi-au dat să iau niște pastile. La plămâni au rămas niște punctulețe mici după ce am fost infectat”, a explicat Liviu Vârciu, în direct la „Xtra Night Show”, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza