Liviu Vârciu a ajuns din nou pe mâna medicilor. Ce probleme GRAVE de sănătate are prezentatorul TV

Liviu Vârciu a ajuns din nou pe mâna medicilor. Ce probleme GRAVE de sănătate are prezentatorul TV

Liviu Vârciu a ajuns, din nou, pe mâna medicilor din cauza unor probleme cu spatele.
 

Încă de anul trecut, Liviu Vârciu nu trece printr-o perioadă prea bună. Prezentatorul se vaită când de una, când de alta, problemele de sănătate dându-i mereu târcoale. Prezentatorul a încheiat anul 2021 fiind pe mâna medicilor, iar acum a apărut pe rețelele de socializare tot din cabinetul unui specialist.

În fața admiratorilor săi, deloc puțini la număr, Liviu Vârciu a ținut să precizeze că o durere subită l-a trimis la spital. Pentru că a depus efort în ultima vreme și chiar a ridicat câteva greutăți, imediat Vârciu s-a resimâit. 

Mai exact, vedeta se confruntă acum cu dureri mari în zona spatelui, motiv pentru care a ales să fie supus unui examen RMN, pentru a se asigura că nu are nicio problemă la nivelul coloanei vertebrale.

”Aparat nou, oameni vechi. Bine, nu sunt chiar atât de vechi, dar trebuie să mă consult un pic. Mă doare spatele pentru că am ridicat ceva. E păcat să nu mă verific”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Imediat după ce ce a ieșit din sala de examinare, Liviu Vârciu a intrat, din nou, în legătură cu fanii lui.

Însă a ținut să spună doar că nu a simțit deloc teamă în timpul procesului de examinare RMN, având în vedere că poate fi dificil pentru persoanele claustrofobe. 

Pe lângă această informație, prezentatorul nu a spus nimic despre rezultatul examenului pe care tocmai l-a făcut. Dar, cu siguranță, o va face imediat ce va știi care este următorul pas.

Problema de la nivelul spatelui vine după ce Liviu Vârciu a fost diagnosticat cu infecția cu noul coronavirus, în urma căreia a rămas cu probleme pulmonare. Mai mult decât atât, după acest episod, Vârciu s-a confruntat cu o răceală severă care l-a trimis la medicul specialist pentru a fi supus mai multor controale amănunțite. După un tratament corespunzător și câteva perfuzii, Liviu Vârciu s-a pus pe picioare.

”Am stat la pat în ultimele zile de m-am săturat, vă spun sincer. Am stat fie acasă, fie prin spitale, fie ele private sau de stat. Mă simt mult mai bine, sunt mult mai bine”, spunea Liviu Vârciu în urmă cu ceva timp, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza