Mihai Dedu a intrat băut în direct la ştirile Pro TV. Dezvăluirile prezentatorului: „Îmi era că se prinde cineva că am venit cu niște beri la activ”

Mihai Dedu a intrat băut în direct la ştirile Pro TV. Dezvăluirile prezentatorului: „Îmi era că se prinde cineva că am venit cu niște beri la activ”

Mihai Dedu, prezentatorul știrilor Pro TV, a povestit în cadrul unui interviu recentdespre un moment haios din profesia sa.

Mihai Dedu spune că în cariera sa au fost cinci momente pe care nu le va uita niciodată. Prezentatorul a dezvăluit că într-una dintre ediţiile jurnalului nu a putut pronunţa numele antrenorului Borussiei Dortmund, Ottmar Hitzfeld, pe care l-a numit pe rând Ottmar Fiț, Hiț, Miț. O altă situație a fost atunci când a spus o expresie fără sens, care l-a amuzat chiar şi pe el.

„Le-am numărat. Sunt cinci gafe, bâlbe ca să le zic așa, nu gafe imense. Cred că toatee sunt la fel de haioase și la fel de năstrușnice, ca să zic așa. Prima a fost când eram la sport. În anii 90′ era de notorietate antrenorul Borussiei Dortmund, Ottmar Hitzfeld. Într-o seară nu mi-a ieșit să-i spun numele. I-am zis de trei ori Ottmar Fiț, Hiț, Miț. După am zis doar antrenorul Borussiei Dortmund. A doua oară eram la știri și am spus „Anul viitor al lunii următoare”.

Nu avea nicio treabă. Nu știu de unde mi-a venit. M-a bușit râsul. Am râs un pic. Nu făceam încă haz de necaz, nu făceam mișto de mine. Acum fac mișto, nu mă deranjează. Acum sunt mult mai relaxat.

A mai fost Analia Selis. Scria ceva de micuța argentiniancă. Eu nu am putut să-i spun micuței argentinience și i-am spus micuței arnigentin, micuței argen.. și a treia oară i-am zis micuței din Argentina. Asta nu o să o să o uit”, a dezvăluit Mihai Dedu la pocsat-ul Acasă la Măruţă, potrivit ciao.ro.

Unul dintre cele mai intense momente pe care le-a trăit a fost de departe acela când a fost chemat să prezinte știrile sportive într-o seară în care băuse câteva beri la o petrecere, recunoaşte prezentatorul TV.

„A mai fost selecționerul Anghel Iordănescu. Asta e prin 97′. Eu nu trebuia să fiu la știri în seara aia. Înainte de a intra pe post am fost la o petrecere care a început devreme. Aveam vreo 2-3 beri la activ și nu puteam să zic selecționerul Anghel Iordănescu. Am fost chemat să fac știrile din sport în seara aia. Sunt 27 de ani. Am ajuns și simțeam că mă învârt, fiind și tânăr mă întrebam cum apar eu pe post.

Oricum nu s-a văzut nimic, dar nu-mi ieșea. Am făcut intro-urile scurte. Lui Anghel Iordănescu i-am spus Tata Puiu, ca să scap. Nu-mi ieșeau cuvintele. Eu le citeam, dar mă întrebam ce fac dacă mă încurc. Îmi era că dau în ceva, ori se prinde cineva că am venit cu niște beri la activ. Am simplificat toate știrile, le-am făcut de 8 secunde. Jurnalul ăla a fost bliț, țiplă, nu s-a prins nimeni”, a spus Mihai Dedu.

Comenteaza