Lista concurenților de la Survivor România 2023! Ce vedete au trădat Antena 1 ca să mearga la PRO TV

Lista concurenților de la Survivor România 2023! Ce vedete au trădat Antena 1 ca să mearga la PRO TV

A fost dezvăluită lista cu noii concurenți de la Survivor România 2023!

Vica Blochina și-a câștigat titlul de „cea mai controversată blondină” după ce a fost, ani de-a rândul, amanta lui Victor Pițurcă. Mai mult, în vara anului 2022, Bănel Nicoliță și Vica Blochina au împărțit platoul de filmare de la „Splash! Vedete la apă”, concurs în care fotbalistul a ieșit câștigător și a plecat acasă cu 10.000 de lei.

Atât pe parcursul emisiunii TV, cât și după aceea, telespectatorii au considerat că între cei doi s-a înfiripat o relație amoroasă. Ulterior, atât Vica Blochina, cât și Bănel Nicoliță au spus că nu au altceva decât o frumoasă relație de prietenie.

În anul 2023, patru blonde și o brunetă sunt deja confirmate pentru echipa Faimoșilor, potrivit fan clubului emisiunii de la PRO TV. Alături de Vica Blochina, vor participa: Maria Constantin (cântăreață, 35 de ani), Bianca Patrichi (fosta ispită de la „Insula iubirii”, sezonul 6), Ștefania Stănilă (gimnastă, 24 de ani) și Carmen Grebenișan (influencer, 30 de ani)!

În ceea ce privește data la care va începe „Survivor România 2023”, câștigătorul sezonului din 2022 a făcut următorul anunț:

„Wow, show-ul ăsta e pentru dependenții de adrenalină, pentru cei care vor să-și depășească limitele, pentru cei care vor să fie mai buni decât au fost, pentru cei care iubesc competiția și, mai ales, pentru cei care au voință. De la domnu Dan citire… „Survivor România” începe un nou sezon la PRO TV, chiar la început de an”, a spus Alex Delea, potrivit ciao.ro.

Comenteaza