Lidia Buble are o nouă relație cu un actor celebru! Cine este bărbatul în brațele căreia și-a găsit fericirea

Lidia Buble are o nouă relație cu un actor celebru! Cine este bărbatul în brațele căreia și-a găsit fericirea
| Foto: a1.ro

Lidia Buble are o relație de iubire cu actorul cubanez Harlys Becerra. 

Aceasta este prima relație oficială a Lidie Buble, după despărțirea de Răzvan Simion.

Concurenta de la Asia Express și-a găsit liniștea în brațele unui actor cubanez, recunoscut la nivel internațional pentru rolurile pe care le-a avut în producții precum Vis a Vis, Side Games și Wasp Network.

Cântăreața a confirmat relația pe care o are cu arătosul bărbat. Deși s-a speculat săptămâni la rând că cei doi ar avea o legătură, în urma inimioarelor pe care și le lăsau în comentarii pe Instagram, au ales să fie, totuși, discreți o perioadă lungă de timp.

Relația lor de iubire ar fi mult mai veche și ar fi început încă din primăvara acestui an. Cei doi s-au întâlnit de mai multe ori pe parcursul lunilor și au petrecut vacanțe de vis în Ibiza și Madrid.

Acesta a venit zilele trecute în București și a postat pe Insta Story imagini cu Casa Poporului. Fanii sunt curioși dacă Lidia Buble va face pasul cel mare și îl va prezenta pe partenerul ei și familiei sale.

Actorul este deja preferatul surorilor Buble. Toate îl urmăresc pe Instagram și schimbă aprecieri. Harlys Becerra pare să fi făcut deja un pas mare, acesta s-a fotografiat alături de mai mulți prieteni apropiați și membri ai familiei sale, dar și alături de Lidia, iar descrierea vorbește de la sine: "Familia mea".

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România, atât pentru muzica și calitățile sale vocale, cât și pentru aparițiile care taie răsuflarea. Ea a atins inima multor români încă de la primele apariții pe micile ecrane și continuă să atragă privirile în mediul online. De această dată a captat iremediabil atenția după ce a postat imagini în care ilustrează viața de cuplu a unor persoane, iar fanii s-au gândit că poate fi vorba despre ea, însă expune în mod voalat ceea ce trăiește.

Ea a ajuns să fie apreciată la nivel național încă de la primele apariții și a ajuns în atentia multora după relația pe care a avut-o cu Răzvan Simion. Artista a apărut pe piața muzicală după ce talentul său a fost descoperit și promovat de Adrian Sînă, alături de care a lansat piesa 'Noi simțim la fel', care a intrat în toate topurile din România, potrivit a1.ro.

Comenteaza