Șoc pentru Lorena, la Casa Iubirii. Laurențiu nu mai vrea o relație cu ea: „Dacă ne plăceam la modul ăla, altul era...”

Șoc pentru Lorena, la Casa Iubirii. Laurențiu nu mai vrea o relație cu ea: „Dacă ne plăceam la modul ăla, altul era...”
| Foto: wowbiz.ro

Laurențiu de la „Casa iubirii” a vorbit marți dimineața cu Lorena și i-a spus care sunt, de fapt, sentimentele lui.

Întorsătură de situație în ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, moderată de Andreea Mantea! Laurențiu se află în mijlocul unei noi situații incerte, după certurile pe care le-a avut cu Bianca în ultimul timp.

După câteva săptămâni în care Laurențiu și Lorena au fost în cunoaștere și au aflat mai multe lucruri unul despre celălalt, ba chiar s-au și sărutat de câteva ori, concurentul se pare că s-a răzgândit și îi dă o veste șocantă celei cu care s-a tot tachinat până acum. 

În timp ce concurenții de la „Casa Iubirii”, printre care și Lorena, se așteptau poate ca Laurențiu să o ceară pe aceasta de iubită, pentru că au fost foarte apropiați în ultimul timp, bărbatul face, în ediția de astăzi a emisiunii, câteva mărturisiri șocante.

După ce el și Lorena au mers la o întâlnire romantică și s-au sărutat de mai multe ori, Laurentiu îi spune astăzi colegei sale de competiție că are mai multe semne de întrebare cu privire la situația dintre ei și că el consideră că nu sunt atât de potriviți. Lorena este în stare de șoc după lucrurile pe care i le-a spus Laurențiu și nu poate înțelege cum părerea acestuia s-a schimbat de la o zi la alta.

„Laurențiu: Îmi place de tine, îți spun foarte sincer, doar că dacă ne plăceam sau consideram că suntem așa potriviți unul pentru celălalt, altul era parcursul nostru și altfel eram noi în ziua de azi.

Lorena: Ieri ai spus că eu sunt ceea ce trebuie și ți-ai dori să mergem în continuare și acum spui ceva diferit.

Laurențiu: Ce ai vrea, de la primul semn de întrebare să pun stop?”, este dialogul pe care Laurențiu și Lorena îl poartă în ediția de astăzi a „Casei Iubirii”, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza