Irina Fodor, detalii intime din căsnicia cu soțul ei, Răzvan Fodor: ”Am ajuns să dormim ca în gară”

Irina Fodor, detalii intime din căsnicia cu soțul ei, Răzvan Fodor: ”Am ajuns să dormim ca în gară”

Irina Fodor a vorbit deschids despre căsnicia pe care o are cu cu soțul ei, Răzvan Fodor.

Irina Fodor, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din țara noastră, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Răzvan. Vedeta a oferit detalii neștiute despre căsnicie.

Îndrăgita prezentatoare TV a mărturisit că Răzvan Fodor doarme pe canapeaua din living. Irina a dezvăluit că acest lucru o enervează cel mai tare la soțul ei. Cu toate astea, vedeta nu îl lasă singur, renunță la patul din dormitor și merge să stea lângă el, potrivit Click.ro

„El adoarme aproape în fiecare seară pe canapeaua din living. Și mă rog de foarte mult timp de el să nu mai stea acolo, să mergem în dormitor și să dormim acolo. Asta e chestia care te enerva cel mai tare la Răzvan... Da, că nu puteam și noi să dormim în dormitorul nostru mare și frumos, unde și acolo avem televizor. Mă chinui cu treaba asta de multă vreme. Așa că am făcut acest compromis, cum îi zici, și rămân și eu lângă el. Și, până la urmă, am ajuns să dormim ca în gară, amândoi pe canapea. Decât să dorm singură în dormitor am preferat să dormim amândoi pe canapea. Dar nu mă las, în fiecare seară mă culc bombănind lângă el”, a mărturisit Irina Fodor, pentru Click.ro

Prezentatoarea TV și Răzvan Fodor se iubesc foarte mult, iar bineînțeles că tot timpul fac lucruri benefice relației lor, tot din dragoste. Irina susține că un cuplu trebuie sudat, mai ales pentru ca un copil să se simtă bine și să primească atenție și tot ce are nevoie.

„Eu cred că un cuplu trebuie să fie sudat, să existe iubire, asta poate oferi și copilului la schimb. La noi, pur și simplu e iubire. Ne iubim pur și simplu. Iubirea vine la pachet cu toleranța, cu multe lucruri pe care le facem unul pentru celălalt din iubire”, a mai spus prezentatoarea TV, potrivit spynews.ro.

Comenteaza