Înregistrare video cu SCANDALUL dintre Andreea Bălan și George Burcea! Dialog BOMBĂ dintre cei doi

Înregistrare video cu SCANDALUL dintre Andreea Bălan și George Burcea! Dialog BOMBĂ dintre cei doi
| Foto: ziareonline.ro

 Andreea Bălan și George Burcea au format un cuplu iubit din showbizul românesc. Însă, cei doi s-au despărțit cu scandal.

Deși au împreună două fiice absolut superbe, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate și au divorțat în urmă cu un an. Chiar dacă fiecare și-a refăcut viața, între ei nu s-au liniștit apele. Iată ce înregistrare video circulă în mediul online cu cei doi foști îndrăgostiți!

Andreea Bălan și George Burcea încă nu și-au rezolvat problemele din trecut! Cei doi s-au certat constant în ultima perioadă din cauza situației dificile, în care intervin și cele două fiice ale lor. Ba mai mult, acum a apărut un videoclip în care cântăreața și fostul ei partener își aruncă replici dure. Iată ce discuție a avut fostul cuplu!

Cei doi și-au aruncat replici dure. Andreea își acuză fostul soț de consum de alcool și droguri, iar acesta susține necondiționat că afirmațiile cântăreței nu sunt reale.

Andreea Bălan și George Burcea au fost protagoniștii unui scandal monstru printr-un apel video. Cei doi și-au aruncat replici dure și acuzații grave. Clipul poate fi urmărit aici, potrivit ziareonline.ro.

Andreea Bălan: Stop! Uite, eu te respect pentru ea’.
George Burcea: Termină cu lucrurile acestea și după să îți spun’.
George Burcea: Uite, să zicem că eu am făcut lucrurile acelea’,
Andreea Bălan: Nu ai ce să îmi spui. Eu nu am ce să discut cu un om care mă jignește’.

Conflictul celor doi a deviat și a ajuns o adevărată ceartă. Ambii au ridicat tonul pentru a-și susține punctul de vedere. Andreea îl acuză pe fostul partener că ar consuma substanțe interzise și alcool. La rândul său, actorul susține că blondina le întoarce pe fete împotriva lui.

George Burcea: Ascultă-mă și tu’.
Andreea Bălan: Eu nu am ce să discut’.
George Burcea: Pe ce bază îmi spui că sunt un drogat și un bețiv? Zi-mi pe ce bază susții la telefon că sunt un drogat și bețiv?’

Andreea Bălan: Pentru că ești și s-a văzut că ești. Și public s-a văzut că ești. Te-ai sabotat singur cu cartea. Ești! Ce să mai discutăm? Ești’.
George Burcea: Pe ce bază? Tu îmi spui că te jignesc când tu de fapt mă jignești și bagi în cap copiilor c%$#@uri’
Andreea Bălan: Eu nu bag nimic copiilor’.
George Burcea: Pe ce bază?’, a fost dialogul celor doi, potrivit CANCAN.

Comenteaza