Încă o eliminare la Survivor 2023. Ce concurent a plecat acasă 

Încă o eliminare la Survivor 2023. Ce concurent a plecat acasă 

O nouă eliminare a avut loc în cadrul emisiunii „Survivor România” cu ocazia unei noi ediții.

Săptămâna aceasta a fost una grea pentru concurenții de la Survivor România. Faimoșii au pierdut prima imunitate, dar au câștigat-o pe a doua. Astfel, trei Faimoși și trei Războinici au fost propuși pentru eliminare.

DOC și Andrei Krișan au intrat primii pe traseu la Jocul pentru Comunicare. Războinicul a adus punctul pentru echipa sa după ce atât el, cât și DOC au fost nevoiți să țină o greutate imensă, însă Faimosul a cedat primul. Scorul este de 1 – 0 pentru tribul albastru. 

Din echipa Faimoșilor, Ada Dumitru, DOC și Ionuț Iftimoaie au fost propuși pentru eliminare. Lucianna Vagneti, Robert Moscalu și Alin Chirilă sunt propunerile din echipa Războinicilor. Pentru unul dintre aceștia, competiția va ajunge la final astăzi.

Toți speră ca drumul lor să nu se termine aici, însă decizia aparține publicului. “Survivor e ca viața. Aștept de la Dumnezeu și de la public ce o să fie mai bine pentru mine”, a spus Lucianna după ce a fost nominalizată în ediția de marți.

Și de data aceasta, recompensa Jocului de Comunicare este una care îi bucură nespus pe concurenți. “Conversație prin mesaje pe WhatsApp cu un prieten”, a fost anunțul lui Daniel Pavel, înainte de începutul jocului. 

Faimoșii au observat că Remus Boroiu, care este captiv în tribul Războinicilor, este foarte apropiat de aceștia și pare să fie de partea lor. Cei din echipa roșie i-au transmis acestuia că se poate muta în tribul advers. 

De altfel, Remus se bucură și de recompensa câștigată de Războinici, adică excursia pe catamaran. 

Kamara și Robert Moscalu au intrat pe traseu. Războinicul a fost cel care a adus punctul decisiv, câștigând astfel Jocul pentru Recompensă. Aceștia se vor bucura de o excursie cu catamaranul, savurând și o masă mult așteptată. 

Scorul final a fost de 5 – 3 pentru Războinici. Jocul a fost unul scurt, iar cei din tribul albastru vor profita de premiul câștigat în urma unei lupte crâncene, potrivit fanatik.ro.

 

Comenteaza