Andreea Marin a trecut prin greutăți infernale! Incredibil ce salariu avea vedeta la Surprize, Surprize: „Lazarov mi-a spus: „Eu nu voi plăti mai mult…”

Andreea Marin a trecut prin greutăți infernale! Incredibil ce salariu avea vedeta la Surprize, Surprize: „Lazarov mi-a spus: „Eu nu voi plăti mai mult…”

 „Zâna Surprizelor” avea doar 19 ani atunci când a început să lucreze în televiziune pentru prima dată.

 Între timp, ea a ajuns una dintre cele mai respectate vedete din showbiz-ul românesc, ea vorbește despre primii pași pe care i-a făcut în această lume.

Deși mulți o știu de pe vremea când prezenta Surprize, Surprize, Andreea își începuse deja cariera în televiziune în momentul când a fost aleasă să prezinte emisiunea de la TVR. Fosta prezentatoare TV era gazda emisiunii „Țara lui Piticot’, iar din această perioadă are cele mai frumoase amintiri.

Deși era studentă la Informatică și avea alt drum în viață, pentru Andreea Marin, televiziunea a devenit o pasiune care i-a schimbat total viziunea și viața.

Ce salariu avea Andreea Marin la TVR, la debut

Într-un interviu recent, Andreea Marin a vorbit salariu pe care îl avea, atunci când lucra în TVR. Deși unii probabil că își imaginează că suma este una colosală, cu singuranță se înșeală.

„La TVR Iași salariul era la început mic, de reporter cu jumătate de normă. La știri aveam un singur sacou al meu, galben, cel cu care apăream zi de zi la premiile Oscar. Cei de acolo m-au numit „Lady în Yellow’, crezând că e o strategie de imagine, de fapt.

Apoi, la „Surprize’, aveam un salariu mult sub cel al prezentatoarei programului similar din alte țări.Dar Lazarov mi-a spus: „Eu nu voi plăti mai mult, aceasta e piața din România și nivelul de aici, dar te voi învăta cum să îți folosești mintea și potențialul să câștigi altfel adițional. Fă-ți o firmă și vei vedea că poți’.

Așa am făcut. La început, doar salariul intra prin firmă, apoi ușor, ușor am învățat că pot fi un bun comunicant. Am început să lucrez cu lumea publicității, cu firme mari la nivel internațional. Am devenit eu însămi producător, creator, am făcut școală în America pentru a învăța mai mult și lucrurile au crescut în timp.

M-am dezvoltat. Astăzi, am propriul Creative Hub Voice&Visibility, locul în care evenimente de tot felul și concepte mari de campanii sunt create și ajută companiile și comunitatea. Este locul unde avem tehnica necesară pentru filmări și ședințe foto profesionale și multe altele’, a declarat Andreea Marin, pentru cancan.

Chiar dacă are în spate trei decenii de experiență, Andreea Marin povestește cu seninătate că și acum, de cele mai multe ori are emoții atunci când urcă pe o scenă.

„Am emoții mereu, și astăzi, după aproape trei decenii de experiență. Și consider că în ziua în care nu voi mai avea emoții, nici nu voi putea să le mai transmit mai departe, deci mai bine renunț la meserie. Sper să nu vină niciodată un astfel de moment’, a mai spun Andreea Marin, potrivit aceleași surse, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza