Gina Pistol vorbește în premieră despre experiența nouă de mămică: „ Ne copleșesc grijile, panica și stresul”

Gina Pistol vorbește în premieră despre experiența nouă de mămică: „ Ne copleșesc grijile, panica și stresul”
| Foto: fanatik.ro

Gina Pistol a vorbit despre ce experiența sa nouă de a fi mamă și cum i s-a schimbat viața de când a născut.
 

În exclusivitate pentru FANATIK, Gina Pistol a vorbit despre schimbările pe care le-a resimțit în viața ei în ultimele două luni, de când a devenit mamă.

Gina Pistol a recunoscut că ultimele două luni, de când s-a născut drăgălașa fetiță a prezentatoarei TV și a lui Smiley, au schimbat-o.

”La început, a fost mai greu, așa cum cred că s-a întâmplat oricărei mame. Dar, vă spun sincer, totul este minunat, absolut minunat, mă bucur enorm că am această minune în viața mea”, a spus, pentru FANATIK, Gina Pistol.

Mai mult, recunoaște Gina Pistol, fiecare zi petrecută alături de fiica ei, Josephine Ana Maria, este cu totul și cu totul diferită, mai ales că, stând tot timpul lângă micuță, prezentatoarea TV vede fiecare schimbare care se petrece.

”Fiecare lucru, indiferent cât e de mic, mă bucură la ea. Fiecare grimasă, fiecare gângurit, fiecare zâmbet, tot ce ține de ea. Probabil că așa simt toate mamele, dar, acum, sunt mai fericită ca niciodată”, ne-a mai spus Gina Pistol.

Gina Pistol recunoaște că se implică la maximum în viața fetiței și că, ajutată de Smiley, încearcă să facă tot ce se poate pentru micuța Josephine Ana Maria.

”Tot ce fac acum mă bucură enorm, este ceva special tot ce ține de ea. Este cea mai mare minune a vieții”, explică Gina Pistol.

De altfel, deja, casa ei și a lui Smiley, locul în care trăiesc alături de Josephine Ana Maria, s-a transformat, iar Gina Pistol, adeseori, postează imagini cât se poate de explice cu ceea ce fac alături de micuță, chiar și atunci când este vorba de o saltea de activități nouă care o fascinează.

”Doamne, sunt impresionată de cât de repede cresc și se schimbă bebelușii. În fiecare zi descoperă și învață lucruri noi, iar eu mă bucur să împărtășesc această experiență cu fetița mea”, spune Gina Pistol.

”Uneori, avem atât de multe de făcut, încât ne copleșesc grijile, panica și stresul, iar astea reprezintă un risc, mai ales pentru sănătatea noastră. În astfel de momente, prima consecința pe care o observ în cazul meu, este căderea părului”, a spus Gina Pistol, pe Instagram.

Comenteaza