Gina Pistol și Smiley s-au despărțit? Gestul pe care nu l-a iertat vedeta: ”Nu mă primește acasă!”

Gina Pistol și Smiley s-au despărțit? Gestul pe care nu l-a iertat vedeta: ”Nu mă primește acasă!”

Relația dintre Gina Pistol și Smiley funcționează după anumite condiții impuse cu fermitate de către prezentatoare.

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de ani de zile, spre marea bucurie a fanilor. La început, cei doi și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, în ciuda zvonurilor deja apărute în spațiul public.

Însă, odată cu venirea pe lume a fetiței lor, Josephine, care luna aceasta împlinește un an, artistul și prezentatoarea și-au asumat relația și, în văzul tuturor, și-au dat frâu liber sentimentelor.

Din acel moment, nimic legat de relația lor nu a mai fost secret. Acum, atât Gina, cât și cântărețul împărtășesc totul cu admiratorii lor., deloc puțini la număr.

Recent, în podcastul lui Horia Brenciu, Smiley a făcut public un aspect neștiut despre relația sa de cuplu. Se pare că în casă și în relație, ”cocoșul” este Gina Pistol. Smiley a subliniat acest lucru recunoscând ce condiție i-a impus mama fetiței sale pentru bunul mers al lucrurilor în casa lor.

De-a lungul timpului, de când se află în lumina reflectoarelor, Smiley și-a mai schimbat look-ul, nu toate însă au fost pe placul fanilor sau al Ginei Pistol, acum fiind unul dintre cele mai importante persoane din viața lui.

Astfel că, după ce a decis singur în privința imaginii sale, gândindu-se că își va surprinde iubita în acest fel, cel care a avut parte de o surpriză neplăcută a fost artistul.

Odată ajuns acasă, Gina Pistol nu a fost deloc mulțumită de imaginea partenerului de viață, așa că imediat și-a impus punctul de vedere în fața acestuia.

Prezentatoarea i-a spus ferm partenerului ce condiție trebuie să îndeplinească dacă-și mai dorește să locuiască sub același acoperiș, în liniște și pace. 

Zis și făcut! Fără a ripostez în vreun fel, Smiley spune că s-a conformat și acum nu mai renunță la detaliul legat de imaginea sa, atât de important în ochii Ginei Pistol.

“Sunt bărbos pentru că Gina nu mă primește altfel acasă.

Mi-am tuns barba și nu m-a mai recunoscut”, a spus Smiley în podcastul lui Horia Brenciu. 

De menționat este și faptul că în relația lor și viceversa este valabilă. Smiley este stâlpul de susținere al Ginei Pistol, iar prezentatoare, nu de puține ori, a recunoscut public că artistul o ajută în luarea celor mai bune decizii, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza