Getuța Sterp, cu ochii în lacrimi la două luni de la nuntă: „Nu mai plânge”

Getuța Sterp, cu ochii în lacrimi la două luni de la nuntă: „Nu mai plânge”

Getuța Sterp s-a căsătorit de recent și se înțelege foarte bine cu socrii ei și cu familia soțului său.

În momentul în care ambele familii s-au strâns la masă, părea că ar fi fost o repetiție la nunta care a avut loc în luna octombrie. Getuța Sterp este foarte fericită în momentul actual, după ce a avut parte de marele eveniment cu bărbatul pe care îl iubește, acum s-a mutat la casa ei, iar lucrurile merg în direcția bună pentru sora mai mică a lui Culiță.

În momentul actual, Getuța Sterp locuiește sub același acoperiș cu familia lui Sebastian și s-a integrat perfect. Ea gătește cu bunica lui, face prăjituri și se ocupă de treburile casnice la fel cum făcea la mama Geta.

În urmă cu puțin timp, într-una dintre filmări, Getuța a fost surprinsă făcând mâncare de către soțul ei, iar la un moment dat a izbucnit în lacrimi.

Soțul Getuței i-a spus să nu mai plângă, deoarece este lângă ea, iar sora mai mică a lui Culiță i-a răspuns că plânge după el chiar și când este aici.

Sebi: "Nu mai plânge că sunt aici!"

Getuta: "Iți dai seama ce plâng după tine și când ești aici, apoi când ești plecat, iubire!", a fost dialogul dintre cei doi, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza