Scandalul continuă în familia lui Culiţă Ster. Cum a umilit-o Geta Sterp pe Daniela Iliescu, în faţa tuturor!

Scandalul continuă în familia lui Culiţă Ster. Cum a umilit-o Geta Sterp pe Daniela Iliescu, în faţa tuturor!

Atmosfera din familia lui Culiță Sterp nu ar fi una tocmai bună încă de la începutul relației lui cu Daniela Iliescu. 

Cei doi sunt împreună de ani buni, dragostea plutește în aer, se înțeleg de minune și împreună au și un băiețel minunat, pe Milan. Doar că, nora nu are o relație tocmai bună cu soacra ei și nici invers. Nici cu Ileana Sterp n-ar mai ține legătura iubita lui Culiță, deși erau de nedespărțit, motiv pentru care a pus-o și nașa băiețelului ei.

Scandalul este unul vechi, însă de curând totul a luat o amploare așa cum nimeni nu se aștepta. Mama Geta a fost prezentă în emisiunea lui Măruță, unde a făcut haz de necaz înainte de finala Survivor România. Femeia a scăpat „porumbelul” atunci când a vorbit despre cât de fideli sunt băieții ei într-o relație amoroasă.

Dacă despre Iancu Sterp a avut numai cuvinte de laudă și a precizat că este bărbatul unei singure femei, nu același lucru l-a spus și despre fiul ei mai mare. Mama Geta a pus la îndoială faptul că artistul Culiță Sterp ar fi fidel în relația lui, pentru că știa că umblă din floare în floare. Ei bine, de la o glumă s-a ajuns la un scandal uriaș, căci Daniela Iliescu s-a arătat deranjată de astfel de afirmații venite din partea soacrei. După ce și-au spus verzi și uscate în mediul online, conflictul s-a stins pentru o scurtă vreme.

Geta Sterp s-a abținut să nu spună prea multe despre scandalul dintre Daniela Iliescu și mama Geta, însă a aruncat anumite săgeți către cumnata ei. Recent, tânăra s-a filmat pe muzica lui Carmen de la Sălciua, fosta ei cumnată, și s-a postat pe internet. De acolo, a pornit un val de reacții în mediul online. Geta s-a văzut nevoită să le răspundă tuturor și a aruncat o replică tăioasă.

„Zici că îi face în ciudă Danielei, ascultând-o pe Carmen”, a comentat cineva, pe TikTok.

„Îmi pasă maxim și de una și de alta”, a răspuns ironic Geta Sterp.

„Până acum n-o suporta pe Carmen, acum îi ascultă muzica”, a mai scris cineva.

„Melodiile i le-am ascultat mereu. Ce vrei dacă îmi plac?”, a răspuns Geta, potrivit cancan.ro.

Comenteaza