Clipe grele pentru Getuța Sterp. Ce s-a întâmplat cu ea și soțul ei, în vacanță

Clipe grele pentru Getuța Sterp. Ce s-a întâmplat cu ea și soțul ei, în vacanță

Recent, Getuța Sterp, cunoscută pentru cariera sa de artist și sora cunoscutului cântăreț Culiță Sterp, a trăit o experiență de călătorie neobișnuită alături de soțul ei. 

Cei doi au decis să viziteze litoralul românesc și au optat pentru trenul din Hațeg până la Mamaia, dar aventura lor a fost marcată de o serie de dificultăți.

Deși trenul este adesea considerat o opțiune comodă pentru călătoriile pe distanțe lungi, Getuța Sterp și soțul ei au experimentat o întârziere semnificativă. Drumului lor, care în mod normal durează aproximativ 8 ore, a fost prelungit la 12 ore din cauza unei întârzieri de peste 4 ore.

“Pentru că am rămas datoare să vă povestesc cum a fost drumul cu trenul până aici, o să vă spun câteva cuvinte. Eu am mai circulat cu trenul, am fost și la cușetă o singură dată, dacă țin minte, am fost prin 2016, la vagon de dormit.

Diferența dintre cușetă și vagon de dormit am înțeles acum că la cușetă sunt mai multe persoane. Poate să fie șase paturi sau patru paturi, iar în acel dormitor e unul.

Eu am fost când eram singură, dar mi s-a părut foarte scump, 200 și ceva de lei pe atunci, mi s-a părut foarte scump. Acum am plecat de lângă Hațeg, de sub cetate, am plecat la 10 seara, trebuia să ajungem la 9 dimineața în Mamaia și am ajuns la 1.

A avut întârziere cam patru ore, pentru că circulă foarte mulți în perioada asta, abia am găsit și biletele. Noi voiam să plecăm cum ar fi în seara asta și nu am găsit bilete. Așa că am plecat joi. Foarte greu se găsesc.”, a povestit Getuța Sterp pe rețelele sociale, potrivit România Tv.

Comenteaza