Georgiana Lobonț, prima reacție după ce a fost surprinsă fără verighetă pe deget!

Georgiana Lobonț, prima reacție după ce a fost surprinsă fără verighetă pe deget!

Georgiana Lobonț a stârnit un val de reacții, după ce s-a fotografiat fără verighetă pe deget.

Georgiana Lobonț este iubită de toată țara așa că fanilor nu le scapă nimic! Recent, un gest făcut de artistă a ridicat mari semne de întrebare în rândul internauților care au remarcat imediat că nu avea verigheta pe deget.

Frumoasa cântăreață trăiește o poveste de dragoste alături de Rareș Ciciovan, iar împreună au doi copii. Totuși, după ce la începutul acestui an s-a zvonit că ar divorța, fanii au reacționat imediat ce au văzut-o pe artistă fără verighetă.

Jurnaliștii WOWbiz.ro au discutat cu Georgiana Lobonț, iar îndrăgita cântăreață a dezvăluit de ce nu a purtat bijuteria când s-a fotografiat și postat în mediul online.

Recent, fanii Georgianei Lobonț au reacționat imediat la o fotografie în care aceasta apărea fără verighetă pe deget. Jurnaliștii WOWbiz.ro au discutat imediat cu artista și au aflat adevărul din spatele oricărei speculații.

Îndrăgita cântăreață ne-a dezvăluit că probabil nu se potrivea cu ținuta, rochia fiind una argintie, în timp ce verigheta este din aur.

"Cât de minuțios se uită fanii la toate aceste detalii pe care poate nici nu le băgăm în seamă. Cred că nu se potrivea la ținuta mea. Era aurie și eu probabil atunci purtam argintiu.

Acum, mai nou încep să mă îndrept către argintiu când vine vorba de gusturile pe care le am ca să îmi ales ținutele și probabil tocmai de asta o și dădusem jos", a explicat Georgiana Lobonț.

Comenteaza