Georgiana Lobonț nu mai vorbește cu Armin Nicoară, după scandalul divorțului. Ce s-a întâmplat între ei: ”E treaba ei...” 

Georgiana Lobonț nu mai vorbește cu Armin Nicoară, după scandalul divorțului. Ce s-a întâmplat între ei: ”E treaba ei...” 

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț nu mai vorbesc după scandalul divorțului care a avut loc în urma vacanței lor exotice.

În urmă cu o lună, soțul Georginei Lobonț a speculat că el divorțează de artistă, iar mărul discordiei ar fi fost chiar finul cuplului, Armin Nicoară. Se pare că cei doi nu mai vorbesc acum, iar artistul nu înțelege motivul de supărare. 

Georgiana Lobonț nu mai vorbește cu Armin Nicoară

Armin Nicoară a spus la Antena Stars că nașa lui Georgiana Lobonț nu-i mai răspunde și nu mai poate să comunice cu aceasta. Indiferent câte mesaje i-ar fi dat, pare că artista nu este de găsit. Situația de luna trecută pare că a adus mai multe tensiune între aceștia, iar vedeta nu își mai dorește să vorbească cu finul.

Acesta este deranjat de atitudinea artistei și nu consideră că a greșit cu ceva, făcând referire la declarațiile date anterior. Totuși, el consideră că nu este treaba lui supărarea Georgianei Lobonț, iar în momentul în care va dori să comunice, îl va găsi.

”Păi situația dintre mine și nașa mea nu este deloc bună. Eu nu am înțeles care este treaba, mai exact pentru că i-am dat vreo două sau trei mesaje, chiar acum câteva zile, și nu mi-a răspuns. Am zis „ok, este seară, este noapte, nu îmi răspunde. Haide că poate, de dimineață îmi răspunde.” Am văzut că nu mi-a răspuns, m-am uitat pe story-urile ei și pe Instagram, să văd ce face. La fel, i-am răspuns și acolo la ceva și am văzut că nu a răspuns și chiar, cumva, m-a deranjat.

Adică, nu am înțeles care este problema? Care este supărarea? Din ce cauză este supărată? Noi am plecat în vacanță, adică noi nu ne-am certat sau ceva, doar că am mers eu atunci la București, la televiziune și de atunci nu mi-a mai răspuns la telefon. Nu știu dacă eu am greșit cu ceva, dar dacă am vorbit ceva despre ea sau dacă am zis ceva despre ea. Dar dacă ea așa alege, să stea supărată pe mine, e treaba ei”, a spus Armin Nicoară la Antena Stars.
 
”Nu înțeleg de ce este supărată pe mine”

Armin Nicoară a vorbit cu nașul lui, Rareș Ciciovan, dar nu a aflat motivul de supărare al Georgianei Lobonț. El nu a vrut să-i spună nimic artistului, deși încă vorbesc ca înainte.

”Eu cu Rares am vorbit, nu mi-a zis nimic de genul că ar fi supărată dintr-un motiv. L-am întrebat ce face Georgiana că nu răspunde. El a râs simplu, dar nu mi-a dat un răspuns, dacă este supărată din cauza asta sau asta. Nu am insistat, este alegerea lor.

Dacă ei vor să stea supărați, sau ea, pentru că am vorbit cu Rareș, dacă vrea să stea supărată este treaba ei. Când îi trece supărarea, să mă caute. Nu mă simt vinovat cu nimic, nu am nicio treabă. Chiar nu cred că am greșit cu absolut nimic. Dacă reușiți să vorbiți cu ea, să o întrebați, că eu nu dau de ea. Chiar nu înțeleg de ce este supărată pe mine”, a mai adăugat artistul, potrivit spynews.ro. 
 
 
 

Comenteaza