George Simion l-a vrut naș pe Gigi Becali! Ce ce l-a refuzat patronul lui FCSB

George Simion l-a vrut naș pe Gigi Becali! Ce ce l-a refuzat patronul lui FCSB

George Simion s-a căsătorit zilele trecute, însă, Gigi Becali nu a vrut să-i fie naș, cum și-ar fi dorit mirii.

George Simion a ales un mod inedit de a-și uni destinul cu Ilinca Munteanu. Parlamentarul a optat pentru un eveniment în aer liber, în comuna Măciuca, la care au participat peste 10.000 de oameni.

Acesta s-a gândit ca unul dintre nași să fie Gigi Becali, după cum a mărturisit chiar patronul FCSB-ului. Însă Latifundiarul din Pipera a refuzat propunerea demnitarului, dar a ținut să se revanșeze cu cadoul de nuntă. A asigurat brânza pentru eveniment, respectiv 2 tone, care a costat aproape 20.000 de euro. Motivul pentru care patronul lui FCSB a refuzat cererea de nas a politicianului a fost faptul ca acestuia nu ii plac petrecerile.

„Eu am dat brânza care costă vreo 20.000 de euro. Omul face totul pe față, primește cadou de nuntă brânză, primește cadou de nuntă berbecuț. N-am nevoie de nimic, dar i-am dat din dragoste, i-am dat aproape 20.000 de euro din dragoste. Și nu am nevoie de el și nici nu m-am dus la nuntă și tot am dat. A vrut să mă pună și naș și eu i-am zis că nu mai merg la nuntă.

Tu trebuie să ai nași care să vină la nuntă, la masă. Eu la masă nu mai merg, eu de distracții fug, nu mă mai interesează'. Omul ăsta a făcut o nuntă și a gândit așa, eu zic că a făcut foarte bine, el a făcut totul cu dragoste, zic eu.", a declarat Gigi Becali, potrivit spynews.ro.

Comenteaza