Fulgy a publicat mesaje dintre el și tatăl său. Ce reație a avut Ioniță

Fulgy a publicat mesaje dintre el și tatăl său. Ce reație a avut Ioniță
| Foto: cancan.ro

Fulgy a făcut o declarație șocantă despre tatăl său și a postat în mediul virtual un schimb de mesaje care a avut loc între ei recent.

 

Tânărul se arată revoltat de situația în care se află în momentul de față și încearcă să se îndepărteze și mai mult de familie. Fulgy se pare că nu mai vrea să aibă niciun fel de legătură cu tatăl său.

Fulgy, atac dur la adresa tatălui său, Ioniță de la Clejani. Ce a putut să spună tânărul
Artistul îi cere lui Ioniță de la Clejani să nu-l mai caute pentru tot restul vieții, în ultima perioada Fulgy având tot felul de reacții ieșite din comun la adresa celor care l-au conceput.

„După ce se termină tot, să nu te mai bagi în seamă cu mine câte zile mai trăiești. O să auzi de mine și o să plângi toată viața ta”, i-a scris tânărul tatălui său, notează cancan.ro.

Ioniță de la Clejani a avut o reacție neașteptată la citirea mesajului venit din partea lui Fulgy. Cântărețul s-a arătat calm și nu a vorbit deloc despre scandalurile în care este implicat tânărul de ceva vreme.

Mai mult decât atât, soțul Vioricăi de la Clejani i-a sărit în ajutor fiului său, căruia i-a trimis o persoană acasă pentru a-l ajuta să-și recupereze conturile de pe anumite rețele de socializare.

„Luni vine cineva care se ocupă de Adsense, o să te ajute să-ți recuperezi contul și celelalte date pe care tu le-ai introdus și nu ți le mai amintești.

Fii cuminte și Doamne ajută! Va fi bine, sunt sigur, că vom fi din nou cea mai puternică familie. Acest episod va trece!”, a scris Ioniță de la Clejani în mesajul său.

Fulgy continuă să facă dezvăluiri uimitoare și în același timp tulburătoare de când este în atenția publică din cauza scandalurilor în care este implicat.

Și-a agresat tatăl fizic de două ori, a condus mașina sub influența substanțelor și a vorbit despre un incident grav prin care a trecut sora sa.

Cântărețul susține că Margherita a fost siluită de un prieten de familie pe vremea când avea numai 13-14 ani. Este vorba de Dan Bursuc, precizând totodată că el a aflat abia destul de târziu, când era la liceu, potrivit fanatik.ro.

Etichete
Comenteaza