Fosta soție a lui Mădălin Ionescu, apariție incendiară! Cum arată femeia care i-a dăruit primul copil: ”Acesta este fundulețul aniversar”

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu, apariție incendiară! Cum arată femeia care i-a dăruit primul copil: ”Acesta este fundulețul aniversar”

 Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a afișat în ipostaze incendiare în mediul online. 

Zilele acestea, la aniversarea a 45 de ani, Mihaela Coșerariu și-a etalat formele în costum de baie. ”Acesta este fundulețul aniversar”, a scris aceasta în dreptul imaginii.

Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșerariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț.

Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu au fost căsătoriți timp de 14 ani. În luna martie a anului 2011, Mădălin Ionescu şi Mihaela Coșerariu au decis să pună capăt mariajului. Divorţul a fost unul tumultuos, aceştia ducând o luptă aprigă pentru custodia copiilor. După separarea de Mădălin Ionescu, Mihaela Coșerariu a devenit PR-ul unui club, totodată reprezentând și alte mici magazine cu articole vestimentare.

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu, apariție incendiară! Cum arată femeia care i-a dăruit primul copil: ”Acesta este fundulețul aniversar”

În urmă cu câtecva zile, Mihaela Coșerariu și-a aniversat ziua de naștere. Fosta soție a lui Mădălin Ionescu a împlinit 45 de ani. Cu această ocazie, Mihaela Coșerariu a postat, pe contul ei de socializare, o fotografie în care apare într-un costum de baie de culoare roșie, din două piese. Aceasta a pozat cu spatele, expunându-și posteriorul în toată splendoarea.

”M-am născut de Ziua Internațională a Frumuseții, iar acesta este fundulețul aniversar, mult promis. 45 arată chiar beton! P.S. Să aveți o viață la fel de mișto ca el… ca suflețelul meu. P.P.S. Vă iubesc pe toți! Dar chiar pe toți!  P.P.P.S. Gata, nu vă mai spamez cu posteriorul”, a scris Mihaela Coșerariu în dreptul fotografiei.

„Cea mai gogonată minciună scrisă de tabloide este aceea că eu m-aș fi băgat într-o relație, că aș fi destrămat un cuplu. În realitate, acel cuplu nu exista în momentul în care eu și Mădălin ne-am cunoscut, ci era destrămat de multă vreme”, declara actuala soție a lui Mădălin Ionescu.

„E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip.

Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu.

Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş”, spunea Cristina Șișcanu într-un interviu, potrivit tacataca.ro

Comenteaza