Fosta iubită a lui Adrian Mutu, implicată într-un scandal de zile mari: „Iubita ta s-a culcat cu tot vestiarul!”

Fosta iubită a lui Adrian Mutu, implicată într-un scandal de zile mari: „Iubita ta s-a culcat cu tot vestiarul!”

Continuă scandalul dintre Jose Mourinho, Perez l-a umilit pe Mesut Ozil, fost jucător pe Santiago Bernabeu. Totul a pornit de la o fostă iubită a lui Adrian Mutu.

„Când Ozil a venit la Madrid, și-a înlocuit iubita cu un model italian din Milano. Își lua un avion privat, mergea să se culce cu ea, după care se întorcea. Relația lor a ținut până când Mourinho i-a spus că modelul acela s-a culcat cu tot vestiarul lui Inter și al lui AC Milan, inclusiv cu oamenii din staff-ul lor„, ar fi spus Florentino Perez pe înregistrare, potrivit El Confidential.

Potrivit presei din Spania, Perez s-ar fi referit la modelul venezuelean Aida Yespica. Aceasta ar fi fost şi iubita lui Adrian Mutu, în 2005, când acesta evolua la Juventus.

Florentino Perez a atacat pe toată lumea. Primii pe listă au fost Iker Casillas, Raul, Cristiano Ronaldo şi Jose Mourinho.

„Casillas nu e portar de Real. Nu este! Nu a fost niciodată. Pentru mine, a fost cea mai mare dezamăgire. Oamenii îl adoră, vorbesc cu el, îl apără atât de mult… Dar e unul dintre marii escroci. El și Raúl, cei mai mari escroci ai Madridului. Raúl, primul, Casillas, al doilea.

Am o imagine oribilă despre fotbaliști. Sunt foarte egoiști. Nu poți să te bazezi pe ei. Cei care o fac, greșesc”, ar fi spus Florentino Perez, în 2006.

„Cristiano Ronaldo e nebun. Tipul acesta este un imbecil, un om bolnav. Crezi că tipul acesta este normal, dar nu este normal, altfel nu ar face toate lucrurile pe care le face. Ultimele prostii pe care le-a făcut le-a văzut toată lumea… De ce crezi că face prostia asta?

Ronaldo și Mourinho sunt tipi cu un ego teribil, doi răsfăţaţi. Nu văd realitatea. Ar putea câştiga mult mai mulţi bani dacă ar fi altfel. Pentru că vorbim de mulți bani în domeniul drepturilor de imagine. Cu acea față pe care o au, cu acel mod sfidător, pe care toată lumea nu-l place… Publicitatea este opusul!”, ar fi spus Perez.

Au urmat Guti și Luis Figo. Florentino Perez nu şi-a explicat de ce, după ce s-a retras, Guti a fost angajat de cei de la Ser şi Cope pe postul de comentator.

„Guti este un imbecil… ca o capră. El este cel mai mare duşman al său. Este un imbecil şi la fel sunt şi cei de la Cope. Îi va lăs în aer, nu va merge aşa ceva„, se aude pe înregistrare Florentino Perez, potrivit Mundo Deportivo.

Câştigat două titluri în La Liga şi UEFA Champions League, Luis Figo a fost făcut praf.

„Figo este un jucător care distruge vestiarul. Este un fiu de ****, aşa cum a fost şi Raul. Cei mai răi au fost Figo şi Raul” a fost atacul lui Perez, potrivit as.ro

Comenteaza